Dansk-ejuice.dk anmeldelse og rabatkode

Dansk-ejuice.dk sælger kvalitets billig Ejuice på nettet, få leveringen kvit og frit v/køb over 300 kroner

Hos internet butikken Dansk-Ejuice.dk kan man bestille direkte over nettet, billig kvalitets Ejuice til skarpe lave priser, fragten er blot 29 kr. og ved køb for mere end 300 kroner, gives leveringen 100% gratis.

Ingen kode nødvendigt, gå til tilbud via “Gå til mine rabatter

Ingen kode

Få 100% gratis fragt ved køb for over 300 kr. www.dansk-ejuice.dk

Køb billig Ejuice i bedste kvalitet online

Gå til mine rabatter

Gyldig til d. ingen dato sat

Om Dansk-Ejuice

Hos E-juice kan du finde alt indenfor væsker til din e-cigaret. Så hvis du er blevet træt af de traditionelle smage af E-juice, så er E-juice.dk det rette sted for dig. Det er nemlig rigtig vigtigt, man finder lige præcis den smag, som passer til en selv. Kvaliteten af disse produkter er af en rigtig høj kvalitet, men samtidigt til konkurrencedygtige priser. Leveringstiden hos E-juice.dk er 1-3 hverdage. Man ligger meget vægt på, at servicen og kvaliteten skal have et flot sammenspil, og det må man sige det har hos E-juice.dk

Produkter og priser

Online webshoppen E-juice har et utroligt bredt sortiment af e-væsker, og produkterne har en meget høj kvalitet, desuden så får man meget for pengene hos E-juice. De har følgende smage, tobak, mentol, lakrids, frugt/bær, citrus, blandet frugt, og som noget nyt kan man også få med dessert smag, det er alt lige fra chokolade, irish cream til cappuccino, så udvalget er enormt hos E-juice. Priserne ligger også på et niveau hvor alle kan være med, der er både billige væsker og lidt dyrere væsker, men lige meget om du vælger det billige eller den dyre, så får du stadig produkter af en høj kvalitet.

Leveringstid & fragtomkostninger

E-juice sørger for at din ordrer bliver leveret så hurtigt som muligt, og hvis man bestiller inden kl. 16, så har man sin bestilling den følgende hverdag. Man har fri fragt, hvis man køber for minimum 500 kroner. E-juice har også forskellige rabat koder på siden, så du kan få dine produkter endnu billigere.

Betaling & sikker e-handel

Hos E-Juice kan du betale med visa dankort, mastercard eller via paypal. Og der bliver ikke trukket nogle former for gebyr, når du køber ting hos E-juice. Dine Penge bliver desuden først trukket, når din bestilling er sendt af sted til dig. Man kan tryghed handle hos E-juice, fordi dine personfølsomme oplysninger, ikke bliver gemt nogen steder. Så du kan altså med tryghed handle hos E-Juice, uden og skulle være bange for, om dine oplysninger bliver videregivet.

Afslutning

Hvis du er blevet træt af de traditionelle e-væske smage til din E-cigaret, så er E-juice.dk lige stedet for dig. Udvalget er enormt, og kvaliteten og servicen kan man ikke sætte en finger på.

Rating 5/5

Fordele med Dansk-Ejuice.dk

  • Bredt sortiment indenfor E-væsker
  • Kvaliteten og servicen går hånd i hånd
  • Der er hurtig levering
  • Der er billige fragt og leverings omkostninger
  • Der er masse af rabat koder på siden
  • Indsamler ikke personfølsomme data efter et køb
Find vej til Dansk-Ejuice ( Murervej 10, 6710 Esbjerg, Danmark )

Find Vej

Kontakt

Dansk-ejuice.dk
Murervej 10,
6710 Esbjerg
Tlf.: +45 71 999 195
E-mail: support@dansk-ejuice.dk