Dancig.dk anmeldelse og rabatkode

Dancig.dk har et stort udvalg af e-cigaretter, e-væske med nikotin samt ejuice med nikotin. Få fri fragt på alle ordre over 500 kroner

Hos netbutikken DanCig.dk sælges der alt inden for ecigaretter, ejuice & e-væske med nikotin. Få din bestilling leveret inden for 1-3 hverdage – og leveringen gives kvit og frit, på alle bestillinger over 500 kroner, sendt direkte til din adresse med posten.

Ingen kode nødvendigt, gå til tilbud via “Gå til mine rabatter

Ingen kode

Få 100% gratis fragt ved køb for over 500 kr. www.dancig.dk

Køb ecigaretter, ejuice & e-væske med nikotin online

Gå til mine rabatter

Gyldig til d. ingen dato sat

Om DanCig

Hos Dancig finder du alt indenfor E-cigaretter og tilbehør til din E- cigaret. Dette er alt hvad du har brug for, hvis du gerne vil kvitte cigaretterne, eller bare reducere dit forbrug. Dancig gør alt for hele tiden og have markedets bedste produkter, og samtidigt til meget konkurrencedygtige priser. Kunderne er hele tiden i fokus hos Dancig, så skulle der ske det ene eller det andet med produkterne, så opfordrer de kunderne til at kontakte dem med det samme, så man kan få løst problemet med det samme. Leveringstiden er på 1-3 dage, og man har 30 dages fuld returret, og hvis man skal sige det kort, så er kvaliteten og servicen i den absolutte top hos Dancig.

Produkter og priser

Online butikken Dancig har et meget bredt sortiment, og produkterne er af en høj kvalitet, og man får rigtig meget for pengene hos Dancig. Der kan købes e-cigaretter, e-væsker, tilbehør/reservedele samt batterier. Det er alle de ting du behøver, for at kvitte cigaretterne eller bare reducere dit nuværende forbrug. Priserne hos Dancig ligger på et flot niveau, hvor alle kan være med, de har selvfølgelig også nogle produkter der koster lidt mere end andre, men selvom du vælger de billigste produkter, så kan du stadig være sikker på at du får kvalitet for pengene.

Leveringstid & fragtomkostninger

Dancig sørger for at din bestilling bliver leveret hurtigst muligt, og hvis man bestiller inden kl. 16, så kan man se frem til at få leveret sin bestilling den kommende dag. Man har fri fragt, hvis man køber for minimum 500 kroner. Dancig udlevere jævnligt rabat koder, til blandt andet fragtomkostninger, og diverse køb på siden.

Betaling & sikker e-handel

Hos Dancig kan du betale med visa dankort, mastercard eller via paypal. Der er vigtigt og sige, at der ikke bliver trukket nogle former for gebyr ved dit køb, som det tit ses på andre sider. Pengene bliver også først trukket, når ens bestilling er sendt af sted. Hvis man hellere vil betale via en bankoverførsel, så er det også muligt, her skal man blot sende en mail med sine oplysninger til support@dancig. Man kan trygt handle hos Dancig, fordi de oplysninger man giver ved køb af produkter, bliver ikke registreret nogen steder, og dermed kan man trygt handle med en god smag i munden bagefter.

Trustpilot og Co2 Neutralt Website

Webshoppen har fået en samlet bedømmelse på Trustpilot websitet, med en samlet TrustScore på 7.00 ud af 10.0 mulige. De leverer varen hurtigt, og kvaliteten og servicen er i top, og priserne er yderst konkurrencedygtige.

Afslutning

Hvis du er en af dem der gerne vil kvitte smøgerne, så tag et smut forbi Dancig.dk. De har produkter og tilbehør af højeste kvalitet, og priser som alle kan være med på.

Rating 2/5

Fordele med DanCig.dk

  • Konkurrencedygtige priser
  • Service og kvalitet er i førersædet hos Dancig
  • Der er hurtig levering
  • Gratis fragt ved køb over 500 kroner
  • Der er billige fragt og leveringsomkostninger
  • Der er altid gode tilbud på mange af produkterne
  • Indsamler ikke personfølsomme data efter et køb

Kontakt

Dancig.dk
EIP Group ApS
Østerågade 6, 1
9000 – Aalborg