Cosmeca.dk rabatkode 2015, tilbud og rabatter

Fri levering med GLS når du bestiller for mere end 499 kr.

Du kan købe hudpleje – skønheds produkter, makeup og parfume online af høj kvalitet, plus så tilbyder Cosmeca.dk altid professionel og personlig rådgivning. På webshoppen finder du et stort udvalg af hudplejeprodukter til skarpe priser, oveni har de altid stærkt nedsatte varer på de virtuelle hylder, hvor du nemt kan gøre store besparelser. Hvis du handler for mere end 499 kr, gives fragten kvit og frit med GLS til en GLS pakkeshop.

Sådan handler du

 • Besøg webshoppen på Cosmeca.dk
 • Vælg en produktkategori og dernæst vælg et produkt.
 • Under produktet klik da på “KØB” og dernæst klik på “Gå til kassen“.
 • Klik på “Til betaling” og udfyld dine oplysninger og afslut bestilling ved at betale

Sådan 🙂

Om webshoppen Cosmeca

Cosmeca.dk er en dansk webshop, som sælger diverse former for creme og dufte til kvinder.
Virksomheden har en klar mission som er glade og tilfredse kunder hele vejen igennem, og dette opnår man blandt andet ved altid at levere produkterne til kunderne så hurtigt som muligt, samtidigt med man kun sælger produkter af den bedste kvalitet, som man altid kan stå indenfor.

Der er et stort udvalg af produkter, faktisk så er der lige fra gaveæsker til natcreme til masker. Fælles for alle disse produkter er at kvaliteten altid er i top, og priserne er på et niveau hvor alle kan være med.
Cosmeca.dk forsøger altid og give kunderne den bedste service, i form af god og professionel vejledning omkring deres produkter.

Hvilke produkter kan man købe hos Cosmeca?

Cosmeca.dk tilbyder rigtig mange produkter til kvinder og i begrænset grad også til mænd, virksomheden har således et meget bredt sortiment af produkter, men det er faktisk også et meget dybt sortiment, eftersom der er mange forskellige produkter og vælge imellem inde under samme kategori. Man har således mere end 20 forskellige produkt kategorier, hvor man kan få alt lige fra dagcreme til Anti Age til øjenpleje og meget mere.

Priserne på alle disse produkter variere meget, der er produkter fra under 100 kr. til produkter der koster 799 kr. og op ad. Fælles for alle disse produkter er, at kvaliteten altid er i top hvad end man køber et produkt til 50 kr. eller man køber et produkt til 800 kr. Virksomheden kvalitetstester nemlig selv løbende deres produkter, så man hele tiden kan opretholde den høje standard.

Fordele med Cosmeca:

 • Altid hurtig levering i hele landet
 • 14 dages fuld returret
 • Fri fragt ved køb over 499 kr
 • Altid sikker online handel
 • Trustpilot score på 9.2 ud af 10
 • Sikker betaling med Dankort, Mastercard og Visa
 • Stort udvalg af hudplejeprodukter
 • Professionel og venlig kundeservice

GLS som fragtleverandør

Hos Cosmeca.dk bestræber man sig på at kunderne skal have deres produkter så hurtigt som muligt, og der har man også valgt at bruge GLS som fragtleverandør. Leveringstiden hos Cosemca.dk ligger ofte på 1-3 hverdage, men i langt de fleste tilfælde vil kunderne godt kunne forvente og have deres produkter allerede dagen efter de har bestilt, hvis de blot har lavet deres bestilling inden kl 12:00
3 leveringsformer hos GLS:

 • GLS levering til erhvervsadresse, denne leveringsform koster 29 kr. Her vil ens pakke blive leveret til ens arbejdsadresse, og denne leveringsform bliver ofte brugt af folk som arbejder meget, og ofte ikke er særligt meget hjemme.
 • GLS med omdeling, denne leveringsform koster 49 kr. Her vil ens pakke blive leveret til ens hjemme adresse. Hvis man ikke er hjemme når GLS ankommer med pakken, så vil den blive stillet på et aftalt sted på adressen, og er dette ikke tilfældet så vil der blive lagt en seddel, hvorefter man kan hente den i sin lokale GLS pakkeshop.
 • GLS uden omdeling, denne leveringsform koster 29 kr. Her vil ens pakke blive leveret til ens lokale GLS pakkeshop, som ofte er i en boghandel eller et lokalt supermarked.

Når GLS ankommer med pakken til shoppen, så vil man modtage en SMS eller mail, hvorefter man kan hente pakken. Man skal blot huske og medbringe ens kode, som man har modtaget i mailen, og så et gyldigt ID kort, så pakken kan blive udleveret til den rigtige ejer. Man kan opnå frifragt, hvis man køber for mere end 499 kr.

Hvilke betalingsmuligheder har man hos Cosmeca?

Hos Cosmeca.dk kan man betale med følgende betalingskort; Dankort, eDankort, Visa, Visa electron, MasterCard (Dansk & udenlandsk) og Maestro. Der vil ikke blive trukket nogle former for gebyrer i forbindelse med et køb hos Cosmeca.dk, og de gebyrer der måtte komme i denne forbindelse vil blive dækket af virksomheden selv.

Sikker e-handel:
Når man handler hos Cosmeca.dk så skal man ikke sidde og frygte for at ens personlige oplysninger havner i de forkerte hænder, alle oplysninger som kunderne måtte sende vil blive krypteret via SSL krypteringssystemet, og herved sikrer man sig at kundernes personlige oplysninger ikke havner i de forkerte hænder.

Kan man få behandlinger hos Cosmeca.dk?

Ja, hos Cosmeca.dk kan man få behandlingerne i forskellige former. Hvis man ønsker lidt ekstra velvære til sig selv i form af noget ansigt behandling mm. Så kan man booke en tid hos virksomheden, og få en times behandling.

Man tilmelder sig ved at klikke på tidsbestilling øverst på siden, skriver sine personlige oplysninger ind, hvorefter man blot booker den tid der passer en bedst. Hvis man bliver forhindret i at komme til en aftalt behandling, så bedes man afbestille / ombooke sin tid i ordentlig tid, og senest en dag før. Eller vil der blive opkrævet et gebyr på 175 kr

Fortrydelsesret

Cosmeca.dk yder altid 14 dages fuld fortrydelsesret til deres kunder, hvis de af den ene eller anden årsag skulle have fortrudt et køb, og ens fortrydelsesret starter fra den dag hvor man modtager produktet. Når man skal sende et produkt tilbage, så er det vigtigt at man altid sender pakken tilbage i samme stand som man modtog den i, og her skal man som udgangspunkt altid benytte sig af den originale emballage. Når Cosmeca.dk modtager ens returpakke, så vil pengene blive refunderet til kunden i løbet af 3-5 dage.

Kundeanmeldelser på TrustPilot.dk

Hvis man tager ind på trustpilot.dk og ser, så vil man kunne se at Cosmeca.dk ligger med en kunde rating på hele 9.2 ud af 10 – hvilket er særdeles flot. Det som man kan læse i de fleste af anmeldelserne er, at kunderne er særdeles tilfredse med den altid hurtige levering, samt de utrolig gode priser og altid høje kvalitet af produkterne.

Hvis man er i tvivl om nogle af produkterne, så vil man altid blive mødt af en glad kundeservice, som altid står parat til at give kunderne den bedste service. Så hvis man gerne vil forkæle sig selv lidt med diverse former for plejeprodukter, så skal man tage et smut forbi webshoppen, det er stedet hvor man finder produkter af høj kvalitet, og altid til gode priser!

Kontakt oplysninger

Cosmeca
Jernbanegade 25,
9460 Brovst,
Danmark

Tlf: 98 23 37 37
E-mail: klinikken@cosmeca.dk
Web: www.cosmeca.dk

FindVej

cosmeca-dk-logo