cHosting.dk rabatkode


Klik her og se online rabatter hos cHosting.dk

Webhotel udbyderen CHosting tilbyder kvalitets webhoteller til billige penge, og du får ikke blot en stabil webhosting løsning, der følger også hurtig og venligt support / kundeservice oveni hatten. Serverne er ideelle til de mest populære scripts på nettet, og med deres 1-klik installer, kan man installere alle de scripts man vil blot med et museklik, det tager sekunder, og du har f.eks. installeret WordPress på dit webhotel. Det sparer en tid og nogle gange bøvl når der skal oprettes en hjemmeside med tilhørende script, at man blot kan bruge et klik med musen, og vupti så har du et script klar parat til at arbejde med.

Inde på Trust Pilot kan du læse om andre kunders erfaringer med hosting firmaet, indtil videre ser det rigtig godt ud, de har fået “scoren” “Perfekt” ( 9 af 10 ). Indtil videre er det kun i udlandet at vi har set den næste features, og ikke set det på en dansk siden endnu, men cHosting er en undtagelse, de har nemlig i deres største webhotel pakkeløsning en feature som er “Ubegrænset domæner“. Det ses ikke mange steder i den danske webhosting branche, men hos dette webbaserede firma ses det, og hvilken overraskelse at for første gang ser vi et site med så store muligheder, for dem der har planer om, at åbne utallige sider i deres netværk. Prisen er blot 55 kr. om måneden for den store pakke med plads til alle de domæner du kan proppe i det webhotel!

Du kan naturligvis til enhver tid altid opgradere dit webhotel. Hvis du er på udkig efter et stabilt og pålideligt webhotel, er dette firmaet du bør klikke dig forbi og læse mere om deres produkter, i ovenstående tabel nævnes blot nogle af de mange features, der følger med et kvalitets webhotel til dine hjemmesider.

Alt i alt så er denne virksomhed et spændende sted, især hvis man har planer om at åbne mange hjemmesider på en og samme webhotel konto, så er dette muligt, fra 2 til 5 til udbegrænset domæner på en og samme konto, skulle man have brug for mere diskplads og/eller trafik, skal man blot kontakte deres support og snakke med dem om en eventuel opgradering af ens webhotel konto.

Se online tilbud på cHosting.dk

Brugeranmeldelser af “cHosting.dk”

Vær den første til at skrive en kundeanmeldelse under “brugeranmeldelser

Nyeste computer, elektronik & hosting webshops & sites: