Cauda rabatkode og anmeldelse

Klik her og få dine online rabatter hos Cauda.dk

Med Cauda webshoppen finder du et stort udvalg af produkter og varer til din hund, blandt andet hundefoder og hundemad til lave priser. Du kan spare helt op til 50 % på varene i netbutikken med vores bonuskode link, og du får fragten fra blot 8 kr. ! Ens ordre bliver trygt og sikkert leveret med Post Danmark inden for 1-3 hverdage. Brug vores link her forneden og spar mange penge online i dag.

Cauda anmeldelse:

Indledning
Dette websted er 100 % dedikeret til hunden, for via denne webshop kaldet “Cauda”, kan der bestilles og købes alt i hundeudstyr til kanon gode priser. Det er nemt, hurtigt og sikkert at benytte denne webshop, plus så foregår levering hurtigt til ens adresse. For alle os med hund, er dette et fantastisk website at lande på, for der kan virkelig købes mange lækre ting og sager til ens hund. Du finder tilbuds linket længere i denne gennemgang til shoppen.

Produkt udvalg/sortiment
Du finder en lang række af spændende produkter på Danmarks nye petshop. Kategorierne er følgende: Børster & Kamme, Legetøj & Aktivering, Godbidder & Guf, Halsbånd, Seler & Liner, Pleje & Shampoo, Træning- & Udstillingsudstyr og sidst men ikke mindst, er det muligt at købe et gavekort i webshoppen.

Priser generelt
Varerne i shoppen føres til gode priser, de er yderst konkurrencedygtige hele vejen igennem, du får med andre ord smæk for skillingen, når du handler hos dem.

Leveringstid og fragt omkostninger
Leveringen tager blot 1-3 dage med PostDanmark.

Der er ingen kortgebyr ved brug af de forskellige betalingsmuligheder, som er følgende: Dankort, Visa, VisaElectron, Mastercard, Maestro, JCB og American Express.

Fragt priserne er:
0-50g. : 8 dkk
50,1-100g. : 16 dkk
101-250g. : 25 dkk
251-500g. : 35 dkk
501-1000g. : 46 dkk
1001-2000g. : 58 dkk

Du har naturligvis 14 dages fortrydelsesret, fra den dato du modtager din ordre.

Godkendt ja/nej af e-handelsfonden samt Trustpilot score
Cauda er fuldt ud godkendt af e-handelsfonden se mere her. Hvis du vil vide mere om E-mærket, se intro videoen “Hvad er E-mærket?. Sitet score 7.4 af 0-10 = Godt, på Trustpilot.

Kontakt
Cauda v/ Michael Overgaard
Gartnervænget 87 3520 Farum

Email: info@cauda.dk

Tlf: 71 99 67 87 (16.00-19.00)

Afslutning
Stort udvalg, hul gebyr samt hurtig levering, det er med andre ord det Cauda webshoppen står for! En sjov lille detalje er, at indkøbskurven på webshoppen hedder så men “hundekurven”. Dette er bestemt en interessant webshop for alle med hund, da den rummer utrolig mange unikke og spændende produkter du kan forkæle din hund med. Du får meget for dine penge hos sitet, besøg tilbuds linket her forneden for flere oplysninger.

Besøg Cauda.dk og modtag dine online rabatter

Brugeranmeldelser af “Cauda.dk”

Vær den første til at skrive en kundeanmeldelse under “brugeranmeldelser