Caps4you.dk tilbud og rabatter uden rabatkoder

Gratis levering ved køb for over 400 kr.

Få fragten helt gratis når der købes for mere end 400 kr., få det hele leveret direkte til din adresse inden for blot 1-2 hverdage. Bestil og køb sikkert og trygt hos Caps4you, det er nemt, hurtigt og billigt. Klik på det grønne link her forneden, og få gratis fragt ved køb for over 400 kr., plus få rabatter og gode tilbud. Du får altid mere for skillingen hos Caps4You, de leverer udelukkende kvalitets produkter til hele Danmark, hvor priserne over hele linjen ligger på et ganske niveau, hvor de langt de fleste kan være med.

Kort gennemgang af Caps4you

Mangler du hovedbeklædning i flotte farver, logoer, brands / mærker i seje og cool’e stile, så er Caps 4 You bestemt et klik værd. De har rigtig mange huer og caps i super god kvalitet og til gode priser online i deres webshop. Firmaet blev stiftet tilbage i september 2010 og er bare vokset og vokset sidenhen, da mange efterspørger lige netop deres produkter, samt så er de billigere end andre billige steder rundt omkring på det danske caps/hue marked.

Fragten er altid billigt hos denne webshop ( fast pris på kun 25 kr. ), der gives 14 dages retur ret på alle varer og de bytter naturligvis også med et smil, som de skriver på deres side. Leveringstiden er 1-4 dage.

Står du og mangler caps eller huer til den øverste etage, er netbutikken her lige sagen.

Sikker online handel, hver gang!

Hos Caps4You.dk bliver alle ens oplysninger håndteret og opbevaret sikkert, på systemer ingen andre end de har adgang til. Når der bestilles og senere betales for en ordre, bliver ens informationer kraftigt krypteret hen over internettet via en SSL forbindelse. Dine personfølsomme oplysninger bliver derfor altid gemt på utrolig sikre systemer, plus så bliver ens info hellere ikke givet videre til andre. Handel trygt og sikkert, hver gang hos Caps4You webshoppen.

Trustpilot = 9.7 !!

Det er yderst sjældent at vi her på OnlineRabatkoder.com, støder på en webshop eller hjemmeside der score en lige så høj samlet TrustScore, som det er tilfældet med Caps4you.dk – for med næsten 100% af de omkring 300+ kundeanmeldelser shoppen har fået, ja så har alle brugeroplevelserne været helt i top. Caps4You har opnået en fremragende Trustpilot karakter på hele 9.7 ud af 10 – kunder har talt!

Rating 5/5

Find vej til Caps4You ( Boltonvej 14, 2300 København S, Danmark )

FindVej

Kontakt

Caps4You
Boltonvej 14
2300 København S
CVR: 32998712
E-mail: info@caps4you.dk