Bokseudstyr rabatkode


Klik her og få dine online rabatter hos Bokseudstyr.dk

Webshoppen Bokseudstyr DK forhandler kun det bedste kvalitets indenfor bokseudstyr, i deres netbutik har de et fint udvalg af spændende produkter der alle har en meget høj kvalitet, priserne er til at have med at gøre, for de har nogle af Danmarks billigste priser pt. indenfor bokseudstyr online på nettet.

Da vi var forbi webstedet fandt vi nemt og hurtigt det vi søgte efter, alt er nemt og overskueligt sat sammen i deres interessante webshop, og alle og enhver kan hitte ud af, at finde rundt på deres virtuelle varehylder. Hele deres website er solidt og fornuftigt opbygget, brugervenligheden er helt i top, det mærker man med det samme man går ind på siden, alt er lige til at hitte ud af. Fragten er forresten kvit og frit hvis der bestilles og købes for mere end 899 kr.

Leveringen foregår hurtigt, de har det man kalder for dag-til-dag levering og bestilles der inden kl. 16.00 bliver ordren sendt afsted samme dag og du kan forvente at modtage dine varer indenfor 1-3 dage. Betalingen foregår som på mange andre sikre webshops, via sikre forbindelser, og der kan betales med de mest brugte og anvendte kort såsom Dankort, Visa Card og Master Card etc.

Vi synes bestemt at denne webshop har rigtigt mange fantastiske produkter i deres udvalg, både til private og professionelle, de har alt indenfor udstyr til boksning og deres helt utrolig billige priser gør dem til en vinder på alle tænkelige måder. Tag et smut forbi websitet via linket forneden i denne gennemgang, og udforsk deres arsenal af kvalitets produkter til kanon priser.

Adresse og kontaktoplysninger:

Nyvej 17B
1851 Frederiksberg C, Danmark
CVR nr.: 34621691

E-mail: info@Bokseudstyr.dk

Tlf: +45 5054 0952

Besøg Bokseudstyr.dk og modtag dine online rabatter

Brugeranmeldelser af “Bokseudstyr.dk”

Vær den første til at skrive en kundeanmeldelse under “brugeranmeldelser

Nyeste sport & motion webshops: