BodyStore rabatkode og anmeldelse

Gratis fragt

Hos Bodystore DK giver de 100 % fri fragt (ved køb for over 500+ kr.), dermed sparer man op til 55 kr.

Der gives gratis gaver ved mange af deres produkter, når du handler hos dem har de et stort udvalg af produkter, hvor der følger et gratis bonusprodukt med i handlen!

Hvis du søger kvalitets produkter til lave priser, er webshoppen Bodystore et udmærket sted, at klikke sig hen, for de har alt til hvad der har med træning at gøre.

F.eks. har de noget af det bedste proteinpulver man overhovedet kan købe, det er naturligvis fuldt ud godkendt og lovligt i Danmark, vi har flere gange bestilt protein pulver hjem, med gode resultater tilfølge.

  • Leveringstiden er blot 2-4 dage
  • Bodystore er E-mærket – Godkendt og kontrolleret!
  • Gratis fragt ved ordre over 500 kr.
  • Gratis gaver / bonusprodukter
  • Over 2000+ brugeranmeldelser på TrustPilot, samlet karakter = 8.6 fra 0 – 10 = Godt
  • Kæmpe udvalg af kosttilskud, blandt andet kvalitets proteinpulver
  • Det er nemt, hurtigt og sikkert at handle hos Bodystore

Læs også vores BodyStore anmeldelse

Indledning

I dette review skal vi forbi et rigtig stort website, der forhandler alt inden for kosttilskud og træningstøj online.

Det en webshop der har et væld af produkter på deres virtuelle hylder, sitet rummer alt det man skal bruge for, at komme godt i gang med trænings samt den rigtige ernæring.

Det første vi tjekkede webshoppen for, var deres samlede karakter på TrustPilot, den var god og var baseret på mere end 2.000 brugeranmeldelser, se mere under punktet TrustPilot. Skal der handels kosttilskud, er dette stedet hvor der samtidigt kan spares en masse penge ved hver bestilling.

Sitet hedder BodyStore, du finder linket til alle deres mange tilbud og rabatter, via den grønne boks lidt længere nede her på siden.

Produkt udvalg/sortiment

Deres hovedkategorier er følgende: Kosttilskud, træningstøj, træningsudstyr, træningsredskaber, træningstilbehør, MMA/ kampsort og øvrigt. Under hvert menu punkt, finder man en lang række af spændende underkategorier, fyldt op med tilbud på alt inden for kosttilskud og træningstøj etc. Deres udvalg er enormt stort og bredt, og så er kvaliteten helt i top, for deres produkter er alle af høje klasse over hele linjen.

Priser generelt

Det er billigt, at handle hos BodyStore, du får virkelig noget for ens sparepenge ved hvert køb. Priserne kan nemt betegnes som konkurrencedygtige, da de lave priser er banket helt i bund uden, at gå på kompromis med kvalitet. Du finder hurtigt ud af, at der gives mange procenter i rabatter på deres produkter, når du lander på deres webshop. Spar mange penge i dag ved, at handle online hos denne webshop.

Leveringstid og fragt omkostninger

Leveringen sker inden for 2-4 dage
Fragt med omdeling koster 55 kr, og fragt uden omdeling koster 45 kr.
Ved ordre over 500 kr. er der fri fragt.

Godkendt ja/nej af e-handelsfonden samt Trustpilot score

BodyStore godkendt og kontrolleret af E-handelsfonden, se E-mærket lige her. Over 2.000+ brugeranmeldelser på TrustPilot har givet en samlede score på 8.5 af 0 – 10 = Godt.

Afslutning

Du får til enhver tid serveret tilbuds produkter og der gives store rabatter på rigtig mange af deres produkter hele tiden, så hvis du vil have meget for dine hårdt tjente penge, skulle du tage et smut forbi BodyStore webshoppen i dag og gør en god handel. Deres sortiment er slående – hylderne er sprængfyldte med det bedste inden for blandt andet kosttilskud, proteinpulver, pakkeløsninger, proteinbar etc. De har med andre ord alt det der skal til for, at komme godt i gang med ens træning, eller blot fortsættelse af ens træning. Udforsk webshoppen her forneden, rigtig god fornøjelse.

Find vej til BodyStore ( Sveavägen 151, Stockholm, Sverige )

FindVej

Kontakt

Adresse:
Gymgrossisten Sweden AB
c/o CDON Group
Box 195 25
S-104 32 Stockholm [Sweden]

Sveavägen 151
Stockholm, Sverige

Telefon: 70 26 26 62
Man-Tors 8-17 og Fre 8-16

Brugeranmeldelser af “BodyStore.dk”

Vær den første til at skrive en kundeanmeldelse under “brugeranmeldelser