Bodylab.dk rabatter, tilbud og fri fragt uden rabatkoder

Hos Bodylab får du nemt 20-30-40-50% besparelser på godkendte kosttilskud og sports produkter. Du får fragten kvit og frit ved ordre over 500 kr. Du modtager din bestilling indenfor 1-2 dage med. Husk at der gives gratis gaver til alle, hvis man køber for mere end 1.000 kr. i webshoppen.

Tilbud på protein-, energi & sportsprodukter

Der findes ingen aktive Bodylab rabatkoder i øjeblikket, brug i stedet vores link her på siden, som sender dig videre til de aktuelle tilbud og rabatter.

Ingen kode nødvendigt, gå til tilbud via “Gå til mine rabatter

Ingen kode

Se alle de nyeste online rabatter og tilbud fra Bodylab

Spar 30-40% på dansk kosttilskud, direkte fra fabrikken til kunden!

Gå til mine rabatter

Gyldig til d. ingen dato sat

Se også 4 stærke tilbud her på siden, scroll ned for at se disse 4 online Bodylab rabatter, samt informationer om produkterne, plus 3 Bodylab produktanmeldelser.

Bodylab anmeldelse: 100% dansk produceret kosttilskud

BodyLab er navnet på en interessant webshop der sælger alt i proteinpulver, kosttilskud og slanke produkter online, hjemmesiden er førende på internettet i Danmark indenfor sit område. Alle deres sports produkter er af en utrolig høj kvalitet og man sparer nemt 20-30-40 % på godkendte produkter i deres webshop.

De producere selv alle deres produkter i Danmark, dette sikre dig af alt har en meget høj kvalitet, og deres standard er generelt bare helt i top. Grunden til at priserne er så lave og er særdeles konkurrencedygtige er, at de producere selv alle sports produkterne, og sælger det direkte via nettet, dermed bliver der sparet dyre mellemled væk samt butiks lokaler.

Virksomheden Bodylab blev grundlagt d. 21. oktober 2002, og de har i den grad fået vokseværk, i 2010 afsendte de flere end 62.000 pakker til danske kunder fra deres webshop af! De er uhyre populære da man sparer så mange penge ved dem i forhold til andre lignende produkter online, de får flere og flere kunder hver dag som der går. Oveni er deres service niveau og kundeservice på et højt niveau, deres medarbejdere er altid klar til, at give en gode råd eller blot hjælpe en med ens køb i deres webshop.

Trustpilot karakter 9.6 ud af 10

Inde på Trust Pilot score netbutikken tårnhøjt med karakteren 9.6 ud af 10.0 mulige = fremragende. Mere end 7.200+ personer har været derinde og skrive en kundeanmeldelse. Med 10 års erfaringer og ekspertise, står de til at blive den absolut største og førende virksomhed online der sælger proteinpulver, slankemiddel og kosttilskud på nettet, da mange andre shops ikke kommer i nærheden af deres lave priser plus så får du også et eller flere produkter af høj dansk produceret kvalitet.

Bodylab slankemiddel

Ønsker du at tabe overflødige kiloer med hjælp af et slankemiddel, så har Bodylab også det på deres webshop hylder, de har en EU godkendt pille der hedder Bodylab Trimlet som du finder på deres hjemmeside under “Slankemiddel” i højre menu side, det en pille der har en dokumenteret effekt og så er den naturligvis lovlig.

Billig dansk proteinpulver online

Træner du i et fitness center og lige meget hvor meget du end træner, så bliver dine muskler ikke større, til det har Bodylab en lang række af produkter til dig der virkelig ønsker at få større muskel masse. Deres proteinpulver til at opbygge større muskler, virker super godt, disse produkter finder du også i højre menu side i deres webshop under Bodylab Whey proteinpulver, Kasein proteinpulver, Soja proteinpulver og Ris proteinpulver, så der er bestemt nok at vælge imellem og der er noget for et hvert trænings behov.

Du kan også spring et måltid over, og i stedet indtage proteinbarer af høj kvalitet, disse barer er et super alternativ til et eller flere måltider, de kan ind imellem erstatte middags maden f.eks. eller aftens maden, de smager godt og så de billige.

Ellers tjek deres webshop ud, de har mere at byde på rent prismæssigt og kvalitetsmæssig end andre lignende produkter i andre webshops, bestilling foregår i øvrigt lynhurtigt, dag til dag levering!

Gratis gaver hos Bodylab

Til alle dem som handler stort ind hos Bodylab, giver webshoppen dig gratis gaver ved køb for over 1.000 kr. Du kan læse mere om disse gratis gaver fra Bodylab, på deres webshop via det grønne link her forneden.

bodylab-logo-small

Rating 5/5

Sådan handler du:

1. Besøg shoppen på: www.bodylab.dk
2. Klik på en af kategorierne i venstre side.
3. Vælg et produkt og klik på “Tilføj til kurv“.
4. Klik nu på “Vis kurv“.
5. Dernæst klik på “Videre til næste trin“.
6. Udfyld felterne korrekt.
7. Afslut ved at gå til “Betaling“.

Sådan:-)

Betalingsmuligheder:

Dankort
Visa/Dankort
Visa Electron
Mastercard/Eurocard
JBC
Maestro
Paii
Bankoverførsel

Bodylab er certificeret af PBS

Find vej til Bodylab ( Plastvænget 3 D, 9560 Hadsund, Danmark )

FindVej

Kontakt:

Bodylab Nutrition
Plastvænget 3 D
9560 Hadsund
CVR: 27 23 33 09
Tlf.: 96 52 55 25
Fax: 96 52 99 25
E-mail: mail@bodylab.dk

Dette produkt er 100% dansk produceret, på Bodylab’s egen moderne fabrik i Hadsund i det nordlige Jylland. Bodylab Whey 100 – er et vaske ægte dansk protein produkt af meget høj kvalitet, som let opløses i mælk, vand eller juice i en shaker. Produktet er sammensat af en blanding af, 100 % rent udenatureret valleprotein-koncentrat og valleprotein-isolat af højeste kvalitet. Protein pulveret bidrager til at vedligeholde og øge muskelmassen samt normale knogler, brug produktet umiddelbart efter endt træning / fysisk aktivitet.

Smagsvarianter: Neutral, Chokolade, Crispy chokolade, Crispy cookie, Caribbean Choco, Fersken/Appelsin, Lemon, Æble, Tranebær/hindbær, Æble/stevia, Blåbær, Jordbær, Vanille, Banan, Karamel, Pistacie.

Ingredienser: Ultra- og mikrofiltreret valleproteinkoncentrat og valleprotein-isolat [indeholdende di-, tri-, oligo-, og polypeptider], emulgator: sojalecithin.
Indeholder: mælk, soja.

Bestil produktet her

Med Bodylab kreatin pulver forbedrer man ens præstationsevne når man træner ens muskler. Ens muskelmasse forøges når man anvender kreatin til træning/motion/sport, ens muskler restituer hurtigere med dette produkt, samt så reducere kreatin muskelømhed.

Bodylab kreatin pulver røres nemt op i mælk, vand, juice eller anden væske, indtag væsken efter endt træning. Bodylab’s kreatin er af den fineste kvalitet, da den er på “200 mesh“.

Man indtager 3 gram kreatin pr. dag – plus så følger der en måleske med til dette produkt.

Ingredienser: Mikroniseret (200 mesh) kreatin monohydrat.

Bestil produktet her

Produktet Bodylab Weight Gainer som er produceret af Bodylab selv, på egen fabrik herhjemme i Danmark. Dette produkt er sammensat af både hurtigt og langsomt optagelige kulhydrater + protein. Opløs pulveret i mælk, vand eller juice, bedste resultat fås ved anvendelse af en shaker. Bodylab Weight Gainer er til alle fysisk aktive personer, der ønsker at opbygge mere muskelmasse. Det velsmagende produkt kan også bruges som måltidserstatning, samt som restitutionsdrik efter endt træning.

Smagsvarianter: Chokolade, Fersken/Appelsin, Lemon, Jordbær, Vanille og Banan

Ingredienser: Ultra- og mikrofiltreret valleprotein-koncentrat, maltodextrin (D.E. 16), sucrose, 4% affedtet kakaopulver, aroma, emulgator: sojalecithin.
Indeholder: mælk, soja.

Bestil produktet her

Produktet Bodylab Carbs er et energipulver med det hurtigt optagelige maltodextrin, som optages hurtigt og giver kroppen masser af ny energi. Bodylab Carbs kan bruges af alle som ønsker fornyet tilførsel af energi, både før, under og efter træning / motion / fysisk aktivitet. Produktet kan anvendes af alle, lige fra vægtløftere, fodboldspillere til cykelryttere etc. For optimal restitution og genopbygning af dine muskler, anbefales at man indtager Bodylab Carbs sammen med hurtigt optagelige proteiner som f.eks. Bodylab Whey.

Ingredienser: Maltodextrin indeholdende følgende stivelsesmolekyler: polysaccharider (84 %), maltotriose (9 %), maltose (6 %) og dextose (1 %).

Bestil produktet her

Produkttest: Bobylab Energizer (koffeinpille)

Da vi her på siden testede Bodylab Energizer koffeinpillen, havde vi ikke store forventninger til produktet, da vi mente, at pillen blot mindede om, at skylle en kop kaffe eller to ned hurtigt.

Men vi blev slemt klogere, for under testen, det vil sige, at pillens effekt indtraf efter cirka en halv times tid, blev vi klart mere opkvikket end ved normal kaffe brug. Vi indtog en pille hver og mærkede koffeins effekt, som uden tvivl var meget stærkere end vi havde forestillet os, vores konklusion på produkttesten var, at pillen overraskende giver mere energi og har en god opkvikkende effekt, vi testede ikke pillen i det lokale fitnesscenter, men tog løbetøj på og ud i den nærliggende skov og løb en mindre tur.

Turen i skoven gik hurtigere end normal, takket været pillen løb vi hurtigere end vi nok nogensinde har præsteret før. Den lille koffeinpille med slagkraft er klart, at foretrække når der skal ekstra energi til fysisk aktivitet, for den giver en et ekstra krudt bagi der skal til, så man kan give den ekstra gas i et fitnesscenter eller anden form for motion.

For under en dansk krone pr. tablet, får man et boost af energi, der gør at man simpelthen kan yde lidt mere end normalt. Vi anbefaler på det varmeste pillen til alle der ønsker mere energi, så der kan trænes ekstra igennem, blot ved at indtage en lille tablet en halv time før træning.

1 kapsel indeholder 100 mg koffein og indtages 30 minutter før aktivitet, det maksimale antal daglige piller er 3 kapsler. Pillen er baseret på guarana ekstrakt (450 mg), hvoraf de 22% er ren koffein, dette gør pillen til en stærk koffein kapsel, der giver en energi og virker ganske opkvikkende.

Et godt råd er, at indtage pillen cirka en halv time før fitness f.eks. med et glas vand til, nå så pillen virker, mærker man klart og tydeligt, at man bliver op kvittet ret så meget faktisk. Selv om pillen ikke ser ud af noget specielt, er den alligevel super god, meget stærk og giver en et ekstra boost af energi når der skal trænes igennem.

Prisen for 120 stk er blot 139,00 DKK, det vil med andre ord sige, at stk prisen kun er cirka 86 øre, altså under en krone, det rigtig billigt, taget i betragtning af hvor meget den lille pille indeholder af energi. Man får meget for ens pille, for husk på, at man kun behøver en enkelt pille før en omgang træning.

Vores positive erfaringer med denne koffeinpille, har gjort at vi fremover vil bruge produktet når vi enten tager i fitness, cykler eller løber en tur, For hvem vil ikke gerne have lidt ekstra energi, at kunne brænde af, og ikke mindst så kan man presse sig selv længere end normalt. Brug linket her på siden for, at gå til produktets hjemmeside/webshop og gør en god deal i dag.

Ingredienser i Bodylab Energizer: Guarana (Paullinia Cupana) ekstrakt (22% koffein), fylde- og bindemidler (dicalciumfosfatdihydrat, mikrokrystallinsk cellulose, amylum solani, magnesiumsalte af fedtsyrer).

Produkttest: Bobylab proteinbarer

Denne test tog os flere dage, at gennemfører, da mængden af smagsvarianter og bar varianter var ret så stor. I indlægget her, kan du se billeder af udvalgte proteinbarer fra Bodylab, som vi har taget med vores Canon kamera, hvor vi skar barerne over for, at se hvordan de så ud indeni, sådan mest for nysgerrighedens skyld. (rettelse: Vi har opdateret billederne, disser er ikke taget med vores eget kamera.)

Vi testede i alt 4 forskellige slags proteinbarer og alle deres smagsvarianter, som er følgende:

  • Oatmeal Protein Bar (70 g) Banana og Fruit & Nut
  • Power Protein Bar (80 g) Hasselnød og Karamel
  • Soft Protein Bar (60 g) Kokos & Choko, Banan & Choko og Hasselnød & Choko
  • Crispy Protein Bar (60 g)Kokos & Choko og Dobbelt Choko

Generelt set mætter alle barerne rigtig godt, de smager virkelig godt, nogle bedre end andre, men det et spørgsmål om smag naturligvis, vi fandt hurtigt frem til vores favorit smag, over de dage hvor vi testede dem. Her på siden er vores ynglings bar+smag helt klar, Soft Protein Bar med Banan og Chokolade, den glider alt for nem ned og smager af flere:-) Derfor ryger den bar+smag ind som nummer et på vores lille top 3 liste.

På anden pladsen kommer vi ikke uden om, den største bar af dem alle sammen, som virkelig mætter meget, dens konsistens er anderledes end ved en soft bar, den er lidt hårdere i det, hvilket gør, at det tager lidt længere tid, at konsumere sådan en fætter end en Soft bar. Den bedste smag med en Power Protein Bar på 80 gram, synes vi er Hasselnød, baren koster lidt mere end andre barer, men man får så tilgengæld også mere for pengene i sidste ende, så en solid anden plads har den i hvert fald fortjent.

På tredjepladsen ryger der en Oatmeal Protein Bar ind med smagen Fruit & Nut, det en meget anderledes proteinbar, den er helt klar meget anderledes sammensat end alle de andre barer vi har testet og smag på, tjek billederne længere nede i dette indlæg. Smagen af frugt og nødder, sat sammen i en og samme bar, er klart lykkedes for Bodylab, plus så mætter de 70 gram pr. bar virkelig godt og i lang tid.

Den måde vi brugte barerne på var enkelt, vi tog hver en bar inden vi løb en længere tur, da vi kom hjem nuppede vi en bar til. 2 barer mætter i ufattelig lang tid, meget længere tid end vi havde forventet, for inden start tænkte vi, at sådanne barer ikke kunne mætte specielt meget. Men vi blev overrasket allerede den første dag vi indtog barerne, for mætheden holdte i mange timer. Husk at proteinbarer og pulver for den sags skyld, blot er ment som et ekstra skud energi/proteiner og bør ikke erstatte sund og varieret mad. Proteinbarer kan f.eks. bruges som et mellem måltid eller en hurtigt lille snack.

Alt i alt er vi godt tilfredse med vores test af de mange barer vi havde fået fat i, udover de mange gode smags varianter, så vil vi lige fremhæve, at de små barer giver en fantastisk god mæthed, og mætheden kan mærkes i overraskende mange timer. Billederne her forneden af udvalgte barer, som er taget med vores amatør kamera, for netop, at vise hvordan de rent faktisk ser ud, både udenpå og indeni. Produkterne vi har testet i form af barer, er et super godt supplement til ens kost, men der skal naturligvis trænes på sådanne barer, for får mange mange proteiner og man slet ikke dyrker motion af en eller anden art, bliver det til fedt på ens krop!

Men for dem som dyrker sport, motion eller fitness, er sådanne barer perfekte til, at give ens krop et ekstra skud proteiner med en hurtig lille proteinbar. Vi anbefaler derfor disse protein produkter til, alle som dyrker fysisk aktivitet, og gerne vil spise noget lækkert og velsmagende, plus så tilføjer de mange proteiner til kroppen på ingen tid.

Produkttest: Bodylab Whey 100 proteinpulver

Denne test af Bodylab Whey 100 proteinpulver med Peach/Orange smag, strakte sig over 2 uger sådan cirka, med daglig indtagelse af produktet både før og efter træning.

Jeg testede produktet hver dag i cirka 14 dages tid, jeg brugte proteinpulveret inden jeg dyrkede motion og lige efter. Det var helt bestemt, at jeg valgte smagen Peach/Orange hos Bodylab, da jeg rent personligt er helt vild med især fersken. Målebægret der fulgte med varen jeg bestilte, brugte jeg flittigt når der skulle måles proteiner op, og blandede det med op med lidt under en halv liter minimælk. Pulveret kan sagtens blandes op med vand, men så bliver smagen også derefter, nemlig vandet hvilket gør smagsoplevelsen til en tam omgang, det er klart at foretrække enten skummetmælk eller minimælk, da bliver smagen helt fantastisk god.

Testen forløb rigtig godt, for specielt efter træning så gør en portion proteiner godt, det mætter og nærer i lang tid, den lange mætheds fornemmelse, er selve beviset på, at proteinpulver fra Bodylab indeholder rigtig mange proteiner pr. skud i shakeren! Produktet blandet nemt op i en shaker, tilsæt pulveret og lidt under en halv liter væske og rust i cirka 20-30 sekunder, dernæst er ens lille proteiner klar til, at blive drukket. Jeg anbefaler klart Bodylab Whey proteinpulver til alle, der vil have det bedste af det bedste inden for proteinpulver, til opbygning af muskelmasse til både mænd og kvinder. For med et ekstra skud proteiner før og efter træning, giver du kroppen en masse ekstra, at arbejde med, da får ens muskler det ekstra skud proteiner de har brug for, for at vokse sig større og stærkere.

Alt i alt er proteinpulveret du finder hos firmaet Bodylab et super godt kosttilskud, til dem der bare vil have det bedste samt til fornuftige priser. Whey proteinpulveret som på dansk hedder valleprotein er et alletiders supplement til en sund og varieret kost, når der skal trænes igennem enten i fitnesscenteret, til sport eller anden form for motion.

Jeg er godt tilfreds med testen, den forløb fint og er godt tilfreds, især smagen vil jeg lige til sidst have lov til, at fremhæve, da den sidder lige i skabet, kan ikke sætte en eneste finger på produktet, det skulle da lige være, at det smager næsten for godt 🙂 Men det klart individuelt, hvad man er til og ikke er til, tjek hjemmeside ud for flere informationer omkring deres proteinpulver.

bodylab-logo-large