Blacksnow.dk rabatkode 2014 + anmeldelse

Blacksnow rabatkode – 100% gratis levering på alle ordrestørrelser

Brug vores rabat link her for på siden og få leveringen 100% gratis, hvorefter ens bestilling lander hurtigt på ens adresse, leveringstiden er nemlig på blot 1-3 hverdage. Med linket gives fragten kvit og frit, uanset ordrestørrelsen – bestil stort som småt og få gratis levering helt automatisk. Der er ingen aktiv rabatkode i øjeblikket, bliver der frigivet en speciel rabatkode, vil den naturligvis blive udgivet her på siden. Benyt i stedet vores rabat link, der udover gratis fragt giver adgang til fantastiske gode online rabatter og tilbud, på velkendte mærker (brands) indenfor skiudstyr m.m.

Fri fragt med Blacksnow.dk rabatkode 2014

Ingen kode nødvendigt, gå til tilbud via “Gå til mine rabatter

Ingen kode

Få gratis levering uanset ordrestørrelse med www.blacksnow.dk

Køb alt i skiudstyr af højeste kvalitet online med Blacksnow

Gå til mine rabatter

Gyldig til d. ingen dato sat

Om Blacksnow.dk

Blacksnow.dk er en online butik der sælger alt indenfor ski udstyr, og som vil bestræbe sig på, at have det bedste ski udstyr til danskerne. Hos blacksnow.dk har man et klart motto som lyder, at kvaliteten er alfa omega, og derfor bliver der også kun solgt produkter som virksomheden selv kan stå indenfor. Der er en god service hos Blacksnow.dk, når en kunde skriver så kan man forvente svar inden 12 timer. Leveringstiden hos Blacksnow.dk er på 1-3 hverdage, og hvis du når og få bestilt dine varer inden kl. 14:00 så bliver din ordrer sendt samme dag, og så har du altså din bestilling den følgende hverdag. At sørge for at man har de bedste kvalitets produkter, samtidigt med at man har en god service, er det som Blacksnow.dk bygger deres koncept på. Handel online på Blacksnow.dk enten på computer, mobil, smartphone eller tablet, webshoppen bruger et 100% “Responsive Design”, det vil sige at websitet tilpasser sig alle skærmstørrelser.

Blacksnow produktudvalg og priser

Blacksnow.dk har bestemt et af markedets største udvalg, når det kommer til ski udstyr. Produkterne er af en høj kvalitet, og den høje kvalitet af produkterne, skulle gerne være med til at gøre ski ferien til en endnu bedre oplevelse. Blacksnow.dk har ikke blot et bredt sortiment, men også et dybt sortiment. Følgende produkt kategorier kan der vælges imellem; Beskyttelse, Eyewear, hjelmkamera, ski, ski tøj, snowboard, og tilbehør, indenfor alle disse kategorier er der altså et dybt udvalg af produkter. Priserne hos Blacksnow.dk ligger på et flot niveau, alt indenfor ski udstyr er naturligvis lidt dyrere, men her skal man også være opmærksom på, at du får hvad du betaler for, og Blacksnow´s priser ligger på et lavere niveau end mange af konkurrenternes, og til trods for dette så er kvaliteten rigtig høj. Du får rigtig meget kvalitet for dine pengene, hos Blacksnow internet butikken.

Leveringstid & fragtomkostninger

Hos Blacksnow.dk gør man meget ud af, at kunderne skal have deres bestilling så hurtigt og billigt som muligt. Derfor ligger leveringstiden også på 1-3 dage, og hvis du gerne vil have dine produkter efter blot en dag, så skal du bare huske og bestille inden klokken er 14. Du skal heller ikke tænke på fragtomkostninger, der er nemlig gratis/fri fragt hos Blacksnow.dk, og det er uanset hvor stor din ordrer lyder på.

Betaling & sikker e-handel

Du har følgende betalingsmuligheder hos blacksnow.dk; Dankort, Visa/Dankort, MasterCard, JCP, American Express, Visa og Visa Electron. Der bliver ikke trykket nogen former for gebyrer ved køb, og det er igen uanset hvor meget du køber for. Oplysninger som Adresse, navn, by og Email er oplysninger der skal bruges for, at du kan få dine varer. Dine oplysningerne bliver slettet efter 5 år, og du skal heller ikke være bange for, at dine personfølsomme oplysninger bliver givet videre til de forkerte, fordi disse oplysninger bliver nemlig krypteret med det såkaldte SSL. Handel altid 100% trygt og sikkert med Blacksnow på nettet.

Fordele med Blacksnow:

  • Altid 100% fri levering, leveret indenfor 1-3 hverdage
  • Udvalget af produkter er af højeste kvalitet
  • Teamet bag Blacksnow er alle entusiastiske skiere og snowboardere
  • Få råd og vejledning omkring skiudstyr m.m. via deres kundeservice
  • Mobil og tablet optimeret webshop, handel online via alle mobile enheder
  • Et super flot, spændende og brugervenligt website
  • Tårnhøj Trustpilot brugeranmeldelser med en samlet TrustScore på 9.5
  • Blacksnow er godkendt af E-handelsfonden med E-mærket

Trustpilot brugeranmeldelser

Blacksnow.dk har en rating på 9.5 ud af 10.0 mulige på Trustpilot hjemmesiden, hvilket givet webshoppen en “Perfekt” bedømmelse som er baseret på 65+ kunders personlige oplevelser med shoppen! Kunderne er enige, kvaliteten og servicen er i særklasse, priserne er på et rigtig flot niveau. Hvis man gerne vil have en ekstra god oplevelse på sin skiferie, bør man bestemt slå et smut forbi Blacksnow’s online butik.

Blacksnow.dk er en E-mærket webshop

E-handelsfonden har fuldt ud godkendt Blacksnow internet butikken og tildelt dem E-mærket, hvilket er din garanti for en tryg, sikker og ordentlig handel, hver gang. E-mærkede webshop bliver alle sammen løbende tjekket og kontrolleret i alle ender og kanter af E-handelsfonden, dette er helt klart kundernes ultimative garanti for en 100% sikker e-handel.

Afslutning

Hvis du står og skal på ski ferie, og du gerne vil have dit udstyr skal være i orden, så tag et kig på Blacksnow webshoppen via vores link her på siden. Du finder et stort og flot sortiment af alt indenfor ski udstyr, til rigtig gode priser, samt gratis fragt på alle ordre.

Rating 5/5

Sådan handler du:

1. Besøg shoppen på: www.blacksnow.dk
2. Vælg en kategori i produkt menuen.
3. Dernæst klik på det ønskede produkt.
4. Klik efterfølgende på “Læg i kurv“.
5. Klik på “Fortsæt til betaling“.
6. Gå til næste trin ved at klikke på “Fortsæt til checkout“.
7. Udfyld “Leveringsadresse” samt “Vælg forsendelsesmulighed“.
8. Afslut ved at klikke på “Gem og fortsæt” for at gå til “Betaling“.

Sådan:-)

Video præsentation

Find vej til Blacksnow ( Store Kannikestræde 6 1.th, 1169 København K, Danmark )

FindVej

Kontakt

Blacksnow ApS
Store Kannikestræde 6 1.th
1169 København K
CVR: 34 59 33 29

Kundeservice alle dage 10-18:00
TLF.: 61 61 61 95
Mail: mail@blacksnow.dk

Følg Blacksnow:

Brugeranmeldelser af “Blacksnow.dk”

Vær den første til at skrive en kundeanmeldelse under “brugeranmeldelser