BilligParfume.dk rabatkode 2015, tilbud og deals + FAQ

Spar på alle de kendte og originale mærker helt op til op mod 65% på billig parfume, hudpleje, makeup, hårprodukter og barbergrej.

Hos BilligParfume finder du nogle af Danmarks bedste priser på parfume til kvinder og mænd, du sparer nemt op til 65% på kendte mærker, se også det store udvalg af makeup, hudpleje, neglelak og neglepleje og hårprodukter samt udvalg i økologiske plejeprodukter og kosttilskud. Bestil i dag og få din ordre leveret inden 1-2 hverdage, og bestilles der for mere end 699 kroner, så får du fragten helt gratis.
Modtag en rabatkode til 5% i rabat ved, at “synes godt om” deres facebook side – og modtag samtidigt gode tilbud og løbende rabatkoder.

BilligParfume.dk – Alle de kendte mærker – bare billigere

Ugens Deal

Få de bedste tilbud på parfumer, hudpleje og makeup. Skønhed til både mænd og kvinder – på tilbud. Følg med i Ugens Deal her.

Om Billigparfume.dk

Billigparfume.dk er en dansk webshop, som sælger diverse former for parfumer mm.
Billigparfume har det klare koncept, at man skal kunne finde de samme kvalitets og mærke produkter, som man kan ude i de fysiske butikker, forskellen er bare at det skal være billigere.

Som en ekstra service så tilbyder billigeparfume.dk kunderne, at hvis de ønsker et produkt som ikke findes på siden, så kan man sende dem en mail, og virksomheden vil så forsøge at finde produktet til kunden på anden vis.

Sidst men ikke mindst så har man en klar mission, glade og tilfredse kunderne er ganske enkelt et must for virksomheden. Dette sikrer man sig ved at sørge for at varerne bliver leveret så hurtigt som muligt til kunderne, og samtidigt så vil man altid have en god kundeservice, som står klar til at tage imod kundernes spørgsmål.

Fordele med billigparfume.dk

 • Altid faste lave priser.
 • En yderst god og personlig kundeservice.
 • Benytter sig af SSL krypterings systemet, som sikrer kunderne når de benytter betalingskort.
 • Hurtig levering i form af 1-2 dage.
 • Der er ingen gebyrer når man benytter sig af et dankort.
 • Man har altid 20 dages fuld fortrydelsesret.
 • Man tilbyder ofte kunderne Konkurrencer og rabatkoder.

Leveringstid og fragtpriser

Hos billigparfume.dk tilbyder man kunderne en lang række leveringsmuligheden, og nedenfor ses et overblik over de forskellige leveringsformer, samt de forskellige fragtomkostninger.

 • SwipBox Kr. 25,-
 • GLS Pakkeshop Kr. 29,-
 • GLS Arbejdsplads Kr. 29,-
 • Post Danmark Arbejdsplads Kr. 35,-
 • Post Danmark uden omdeling Kr. 39,-
 • Post Danmark med omdeling Kr. 55,-

Man opnår automatisk gratis fragt, hvis man bestiller for mere end 699 kr.

Post Danmark med omdeling
Hvis man vælger post Danmark med omdeling, så vil ens bestilling blive leveret hjem til ens hjemmeadresse, og man kan samtidigt følge sin pakke via Track and Trace.
Hvis man ikke er hjemme når pakken kommer, så vil den blive leveret til ens lokale posthus, med mindre man har en aftale med Post Danmark om at de må stille pakken, på et aftalt sted.
Denne leveringsform koster 59,-

Post Danmark uden omdeling
Hvis man vælger denne leveringsform, så vil ens pakke blive leveret til ens lokale posthus.
Man vil igen kunne følge hvor langt ens pakke er, via ens Track and Trace nr.
Denne leveringsform koster 45 kr. og den er mest velegnet til de folk, som alligevel ikke er hjemme når posten kommer.

Døgnboks
Hvis man vælger og få sin pakke leveret til en døgnboks, så vil pakken blive leveret til en af de mere end 150 døgnbokse landet over. Døgnboksene vil typisk være på stationer, og i trafikknude punkter og de har åben 24 timer i døgnet.

GLS pakkeshop
Man kan også vælge at få sin pakke leveret til en GLS pakkeshop, som typisk vil være i en boghandel, eller nogle supermarkeds butikker. Når ens pakke ankommer vil man modtage en SMS, i denne SMS er der en kode, som man skal have med ved afhentningen af pakken.
Det koster 29 kr. at benytte GLS pakkeshop som ens leveringsadresse.

Afhent hos billigparfume
Man kan også vælge at hente sin pakke direkte hos virksomheden billigparfume, og dette vil så spare kunden for fragtomkostninger.

Adresse:
Snedkervej 17 i Esbjerg

Åbningstider:
Mandag til torsdag 09:00 – 14:00, Fredag 10:00 til 14:00

Selve leveringstiden hos billigparfume.dk er på typisk 1-2 hverdage. Så hvis man bestiller sit produkt tidlig en dag, så kan man forvente at modtage sin pakke den efterfølgende dag.

Hvor stort er udvalget af parfume?

Der kan ikke herske nogen tvivl om at billigparfume.dk er en af landets førende online webshops med parfume.

Virksomheden kan nemlig tilbyde kunderne, både et meget bredt men også dybt sortiment. Man har nemlig over 300 forskellige mærker inden for parfumer, og der er med andre ord stort set ikke den kvalitets parfume som man ikke kan finde derinde.

Det som adskiller billiparfume.dk fra andre webshops med parfumer er, ikke blot at de har et enormt udvalg af parfume, men også at de hele tiden forsøger at sikrer sig, at kunderne får produkterne til markeds laveste priser.

Så med andre ord, så er billigparfume stedet for dig, som ønsker kvalitets produkter til altid faste lave priser. Endvidere så kører virksomheden også ofte med rabat kuponer, så kunderne kan få produkterne endnu billigere, en fordel ville her være at tilmelde sig deres nyhedsbreve, så man får en mail ligeså snart disse rabatter kommer i spil.

E-mærket webshop

BilligeParfume.dk er godkendt af E-handelsfonden og har fået E-mærket, der sikre en tryg og sikker handel hver gang.

Sikkerheden

Når man benytter sig af betalingskort hos Billigparfume.dk så er man som kunde sikret at ens kort ikke kan blive misbrugt, virksomheden benytter sig nemlig af Secure Socket Layer(SSL), som er et sikkerheds krypterings system , der er med til at beskytte kundernes personlige data.

Hvis ens kort skulle ende med at blive misbrugt alligevel af den ene eller anden grund, så har man i modsætning til ude i de fysiske butikker ingen selvrisiko. Det er faktisk kun NETS som kan se ens personlige data.

Trustpilot score 8.3

På internet portalen Trustpilot.dk har BilligParfume.dk opnået en samlet karakter på 8.3 ud af 10 mulige og er baseret på mere end 1.500+ kundeanmeldelser.

Betalingsmuligheder

Der er en lang række betalingsmuligheder hos billigparfume.dk, man kan benytte sig af følgende betalingsmuligheder; Dankort, Visa, Edankort, Visa electron, MasterCard, Maestro, JCB, bankoverførelse, Klarna og netbank.

Hvis man benytter sig af Visa kort, Mastercard, og JCB så vil der være et kort gebyr på 1,5%. Mens der ikke vil være nogle kortgebyrer ved benyttelse af de øvrige kort.

Kontakt og kundeservice

BilligParfume.dk – Snedkervej 17, 6710 Esbjerg V, Danmark – CVR: 32337872
E-mail: kundeservice@billigparfume.dk
Tlf.: +45 7028 7027
mandag & tirsdag samt
torsdag & fredag fra 09.00 – 13.00