BilligePokaler.dk anmeldelse og rabatkode

BilligePokaler.dk sælger pokaler, medaljer, sportspræmier med gravering og emblem til lave priser online.

“Hos Billigepokaler.dk finder du et stort udvalg af pokaler, medaljer, statuetter og andre sportspræmier med gravering til nogle af branchens billigste priser.” Der kræves ingen rabatkode i øjeblikket, brug i stedet vores grønne rabat link her på siden.

Ingen kode nødvendigt, gå til tilbud via “Gå til mine rabatter

Ingen kode

Hurtig levering af sportspræmier: 1-3 dage www.billigepokaler.dk

Bestil pokaler og medaljer til lave priser

Gå til mine rabatter

Gyldig til d. ingen dato sat

Om BilligePokaler.dk

Billigepokaler.dk er en online butik, som sælger diverse former for pokaler og medaljer. Folkene bag billige pokaler.dk startede i 2007 i en lille butik, men da de syntes det var for tidkrævende for både dem selv og kunderne, så valgte man og starte en online shop. Dette er med til, at spare kunderne for en masse tid, idet man jo skal bruge tid på at se udvalget. Selve kvaliteten af produkterne er noget de gør meget ud af, idet man løbende kvalitets tester sine produkter, så man er sikker på at kunderne får en pokal / medalje, der holder og ikke går i stykker. Selvom kvaliteten er i top, så er priserne i bund. Leveringstiden ligger på 1-3 hverdage.

Produkter og priser

Hos billigepokaler finder du et hav af pokaler og medaljer, og det er både til dig som er medlem af en klub, hvor i måske har noget klub mesterskab, men det er også til den helt almindelige som måske har en intern dyst med vennerne en gang om året, og hvor i syntes der skal være lidt mere på spil. Som tidligere nævnt så er produkterne af en rigtig høj kvalitet, og man sikre den konstante kvalitet, ved løbende og kvalitet teste produkterne. Priserne hos billigepokaler.dk er i den lave ende, idet man faktisk kan få pokaler helt ned til 50 kr. Det samme gælder for deres medaljer, hvor man kan købe dem helt ned til 16 kr. pr. stk. Man får altså en høj kvalitet, til altid faste lave priser hos billigepokaler.dk

Leveringstid & fragtomkostninger

Leveringstiden hos firmaet billigepokaler.dk ligger typisk på 1-3 hverdage, og man gør en stor indsats for at kunderne skal have den bedste service, og dette her er et af de vigtigste for virksomheden. Fragtomkostningerne ligger på 95 kr. og dette lyder af meget, men det hænger sammen med at det er nogle forholdsvis store pakker, og samtidigt så er det også nogle tunge forsendelser.

Betaling & sikker e-handel

Du kan betale med visa / Dankort, Electron, Mastercard hos billigepokaler.dk – Der er ikke nogen former for gebyrer, i forbindelse med dit køb. Du kan også være ganske tryg når det kommer til sikkerheden på selve siden, fordi billigepokaler.dk benytter nemlig SSL systemet, som betyder at det kun er nets der har adgang til dine oplysningerne, og derved skal du ikke sidde og frygte at dine oplysninger bliver misbrugt.

Afslutning

Hvis du står og skal bruge en pokal, i enten klubben eller blot skal have en håne pokal blandt vennerne, så tag et smut forbi www.billigepokaler.dk . Her finder du nemlig kvalitets pokaler og medaljer, til lave priser.

Rating 5/5

Sådan handler du:

1. Besøg shoppen på: www.billigepokaler.dk
2. Vælg en kategori via menuen til i venstre side.
3. Dernæst klik på det ønskede produkt.
4. Klik efterfølgende på “Læg i kurv“.
5. Klik på “Gå til kurv” og dernæst gå til “Gå til bestilling“.
6. Udfyld felterne med dine informationer og klik på “Gennemfør bestilling“.
7. Afslut ordren ved at gå til “Betaling“.

Sådan:-)

Fordele med BilligePokaler:

  • Stort udvalg af kvalitets produkter
  • God & professionel kundeservice
  • Faste lave priser
  • Hurtig levering
  • Erfarne folk bag siden
  • Nem online bestilling

Kontakt

Billigepokaler.dk
Enebærvej 5
8920 Randers NV
Tlf.: 28 18 59 57
E-mail: info@billigepokaler.dk
CVR-nr: 13933898