BilligeBolde.dk anmeldelse og rabatkode

BilligeBolde.dk sælger kvalitets fjerbolde til utrolig lave internet priser, få gratis levering ved køb over 2 rør.

Køb Danmarks billigste fjerbolde af høj kvalitet hos internet butikken BilligeBolde.dk – få din bestilling leveret inden for 1-2 hverdage med posten. Der behøves ingen BilligeBolde rabatkode for tiden, brug i stedet vores grønne rabat link her på siden.

Ingen kode nødvendigt, gå til tilbud via “Gå til mine rabatter

Ingen kode

Få 100% gratis fragt ved køb over 2 rør www.billigebolde.dk

Bestil Danmarks billigeste fjerbolde online

Gå til mine rabatter

Gyldig til d. ingen dato sat

Om BilligeBolde.dk

Billigebolde.dk er en online webshop, hvor man kan købe fjerbolde til billige penge. Faktisk så er billigebolde.dk en af de førende herhjemme, på online markedet både når det kommer til kvalitet, men så sandelig også prisen. Man bestræber sig også på, at service og kvaliteten til kunderne skal være i top, med til dette hører også en online chat på siden, hvor man kan komme i kontakt med virksomheden hurtigt og nemt, med til den gode service skal det siges, at leveringstiden er på 2-3 dage. Når du og bestille din vare inden kl. 14:00, bliver pakken sendt af sted samme dag.

Produkter og priser

Billigebolde.dk har fjerbolde til dig, som enten vil ud og spille noget hygge badminton, eller som skal ud og spille vigtige turneringskampe. Produkterne har en unik og høj kvalitet, således fortæller de selv at man har Danmarks bedste fjerbolde. Priserne ved billigebolde.dk er også i det gode ende, i hvert fald til dig som ønsker kvalitets fjer bolde til faste lave priser. Grunden til at virksomheden kan være så billige som tilfældet er, at man er i direkte kontakt med sine leverandører, og samtidigt så er de ikke et højtprofileret brand, som du skal betale ekstra for. Man får altså markedets bedste kvalitet, til markedets laveste priser hos fjerbolde.dk

Leveringstid & fragtomkostninger

Ved billigebolde.dk sørger man for at kunderne skal have den bedste oplevelse, og her er et af kerne elementerne den hurtige leverings tid, som ligger på 2-3 hverdage, og bestiller man inden kl. 14 bliver din ordrer sendt samme dag. Der er gratis fragt, hvis man køber minimum 3 rør, og køber man mindre end det så bliver fragtomkostningerne 29 kr.

Betaling & sikker e-handel

Man kan betale på følgende måder hos billigebolde.dk; visa / Dankort, Electron, Mastercard og Maestro. Du kan også være helt rolig omkring gebyrer, fordi hos billigebolde.dk tager man nemlig ikke nogen former for gebyrer, og det er uanset størrelsen af din bestilling. Der bliver også lagt stor vægt på at kunderne skal føle sig sikre, når de handler på siden. Derfor bliver alt data krypteret via SSL, som gør at det kun er NETS der har adgang til dine oplysninger.

Afslutning

Hvis du er typen der kan lide og spille lidt hygge badminton ude i den lokale hal, eller hvis du er typen der spiller badminton på højt turnerings niveau, så er billigebolde.dk lige stedet for dig. Det er nemlig her du finder markedets bedste kvalitets fjerbolde, og samtidigt til markedets laveste priser. Sidst men ikke mindst, så er servicen i top.

Rating 5/5

Fordele med billigebolde.dk

  • Høj kvalitet
  • God service
  • Faste lave priser
  • Brugervenlig side
  • Hurtig levering
  • 10 år erfaring med fjernbolde
Find vej til BilligeBolde ( Østre Stationsvej 44 2 th., 5000 Odense C, Danmark )

FindVej

Kontakt

Billigebolde.dk
Østre Stationsvej 44 2 th.
5000 Odense C
Tlf.: 29920986
E-mail: Kontakt@billigebolde.dk
CVR 3401755