Bibob.dk rabat på billig mobil abonnementer

Med Bibob’s online tilbud og rabatter kan mobiltelefoner, tablets og smartphones købes til stærke konkurrencedygtige priser, til vel nok de bedste priser på det danske marked.

Få rabatter uden brug af rabatkoder

Slip for at skulle indtaste en rabat- og kuponkode, benyt i stedet vores henvisnings link her og få et super billigt mobil abonnement, samt få adgang til nogle af markedets bedste priser på mobiltelefoner.

Klik dig et smut forbi webshoppen www.BIBOB.dk og se det store udvalg af smartphones og tablets til online priser, der nok bedst betegnes som de bedste priser på det danske marked.
Læs også ofte stillede spørgsmål

Med en talepakke fra Bibob får du

  • Få fri mobilt bredbånd uden binding, ubegrænset data og fri tale.
  • Gratis benyttelses af WIMP musik program.
  • Fri SMS og MMS, så det er bare om at skrive løs.
  • Du kan hvis du har nummer ved et andet teleselskab, let og uden ekstra omkostninger skifte over til bibob.dk – De sørger for at det hele går i orden.
  • Der er ingen opkaldsafgifter.
  • Der er data med i alle bibobs pakker.
Hos Bibob.dk får du Danmarks bedste 4G dækning, med i alle deres mobilabonnement pakker, til super lave internet priser.

Høj sikkerhed hos Bibob!

Når du vælger og blive kunde hos bibob, skal du oplyse følgende oplysninger om dig selv; Dit navn, E-mail, CPR nr. adresse, din fødselsdato og så skal du bruge dit nem id.
Når du skal bruge dit nem id så er det fordi, at det er den sikreste måde for virksomheden at håndtere dine personlig følsomme oplysninger.

Folkene bag bibob.dk gør meget ud af, at sikkerheden skal være i top, og de ønsker kun at have så trygge kunder som muligt. Derfor har man valgt og benytte sig af SSL beskyttelses systemet, som skal sikre at dine person følsomme oplysninger ikke havner i de forkerte hænder, og i værste fald blive misbrugt. Det er derfor det kun er NETS, der har adgang til disse oplysninger. Dermed så har medarbejderne og ejerne af Bibob.dk ikke adgang til dine følsomme oplysninger.

Kontakt og kundeservice

Bibob A/S
Frederikskaj 8
1780 København V
CVR-nummer: 19 43 36 92
Tlf.: +45 43 55 55 55

E-mail: support@bibob.dk
Åbningstider i hverdagene kl. 8:30-16:00
Kundeservice er lukket i weekenderne.

Fordele med Bibob

Fri SMS og MMS Fri Bibob til Bibob Lynhurtig 4G data Ingen binding Solid kundeservice

Gratis pakkeskift Download 17-71 Mbit/s (4G data) Upload 5-43 Mbit/s (4G data)

Fordele med WIMP

23 millioner sange Høj lydkvalitet (AAC 320 kbps) Ingen reklamer og afbrydelser Smartphone, tablet og laptop