Bianco.dk rabatkode og anmeldelse

Gratis fragt & hurtig levering

Med vores Bianco rabatkode links, får du fragten kvit og frit helt gratis på alle ordre. Få det hele leveret direkte til din adresse. Handle trygt, sikkert og billigt hos Bianco.

Klik & Få Fri Fragt Med Bianco100% gratis levering

Kort gennemgang af Bianco

Bianco Footwear så dagens lys første gang tiltage i 1987, firmaet blev stiftet af René Piper Laursen. Firmaet er vokset siden hen og har i dag mere end 160 butikker i Norge, Sverige, Finland, Færøerne, Island, Tyskland og Danmark. I september 2010 blev Bianco’s webshop lanceret med et bredt udvalg af sko og støvler til både kvinder og mænd.

Hjemmesiden har et super flot udvalg af seje, moderigtige, flotte etc. sko og sandaler af høj kvalitet, du finder helt sikkert noget for din smag også i den brugervenlige og rigtig flotte webshop.

Fragten koster 35 kr., og de garantere at leveringen foregår trygt direkte til døren, sikker betaling, højeste kvalitet, det er nemt, hurtigt og enkelt at bestille online samt så er der 14 dages fuld fortrydelsesret.

Betalingsmuligheder

Hos Bianco kan der betales med følgende kort: Dankort, Visa, Visa Electron, Maestro, Mastercard, American Express. Kortgebyr: 0%

Rating 5/5

Klik & Få Fri Fragt Med Bianco100% gratis levering
Find vej til Bianco ( Jernet 4f, DK-6000 Kolding, Danmark )

FindVej

Kontakt

Bianco Footwear
Jernet 4F
DK-6000 Kolding

Tlf.: +45 76 34 79 00
Fax: +45 75 50 03 03
Email: denmark@bianco.com

Brugeranmeldelser af “Bianco.dk”

Vær den første til at skrive en kundeanmeldelse under “brugeranmeldelser