BeeBoo.dk anmeldelse og rabatter uden koder

Bestil lækkert tøj til børn, med mange kendte top brands imellem, til skarpe priser online på www.beeboo.dk

Beeboo.dk er ikke kun en internet forretning der sælger børnetøj. Bestil og få leveret mange af de varer, som en børnefamilie også kan have brug for – lige fra børnetøj, som regntøj, gummistøvler, flyverdragter luffer, huer og vanter, til voksentøj, smart streetwear, kvalitets overtøj og det bedste arbejdstøj. Alt sammen til lave internet priser på alle shoppens virtuelle hylder, her kan langt de fleste være med!

Hvem er BeeBoo?

Beeboo er en webshop der forhandler alt i baby,-børnetøj samt alt til personer som elsker at sy og være kreative. Der forhandles i stort set alle forskellige tøj kategorier, samt stof kategorier.
Alt børnetøjet der er, at finde i webshoppen er nøje udvalgt og der stilles skarpe krav til, at kvaliteten, produktionsforholdene og, at der ikke er brugt unødvendige skadelige kemikalier, så dit barn kan føler sig godt tilpas. Beeboo ligger en stor dyd i, at børn skal kunne bruge tøjet, at pasformen er den helt rigtige, så barnet frit kan bevæge sig, og så skal tøjet kunne tåle, at blive brugt uden skader i tøjet opstår.

Stof til den kreative

Beeboo sælger alt indenfor sy,-stof produkter. Der forhandles i et mange forskellige metervarer. I menuen finder du b.la. kategorierne ”bomulds stof”, ”Fløjl”, ”Polyester” og mange flere. Foruden meter varerne, findes der også alle tænkelige tilbehør som man evt ville påsætte sit værk, eksempelvis lynlås, bånd farvet sytråd mm.

Vent med at betale m. “Klub-BeeBoo-Kredit”

Beeboo tilbyder dig to forskellige kredit ordninger, som i sin enkelthed går ud på, at du kan vente med at betale. Den ene løsning er ”Klub-Beeboo-Kredit” – her tilbydes der op til 30 dages fuld kredit. Dvs. Køber du din vare i starten af en måned, trækker Beeboo først pengene den sidste hverdag i måneden. Det koster ingen ekstra gebyrer eller renter, du betaler kun for det du køber.

Den sidste løsning er ”Børnepenge-Kredit” her kan du få helt op til 92 dages kredet. Denne løsning koster kun 40 DKK.

Sådan skal du gøre:
Hvis du vælger den første løsning, skal du under ”Betalingsform”, vælge ”Klub-kredit”. Den anden løsning, skal du vælge ”Betalingsform”, og derefter ”Børnepenge-kredit”. Fælles for begge kredit typer er, at din ordre bliver afsendt med det samme. Du skal dog være opmærksom på, at for at benytte sig af én af de to kreditløsninger skal du betale med et Dankork.

Få unikke fordele

Tilmeld dig vores Klub-beeboo og få tilbud, rabatkoder som ingen andre får. Du modtager også nyheder omkring nye varer, konkurrence osv. Er du medlem og køber for over 500 DKK får du også en valgfri gave oveni, samt muligheden for, at købe på kredit. Du kan til enhver tid afmelde dig hvis dette er ønskelig.

Fragtomkostninger & levering

Beeboo bestræber sig på, at afsende din ordre samme dag den er lagt hos os. Du kan næsten altid forvente, at du har din pakke 1-2 hverdage efter, og i enkelte tilfælde kan der går op til 3 dage.

Køber du under 500 DKK koster fragten 29 DKK for afhentning af pakken i en af Post Danmarks døgnbokse nær dig, eller du kan også få den leveret hjem til dig for 49 DKK.
Køber du for 501-999 DKK er afhentning i en af Post Danmarks døgnbokse gratis, hvor det stadig koster 49 DKK at få den leveret hjem til dig.
Køber du for 1000 DKK og derover, betaler du ikke for levering.

Betaling

Du kan se hele listen over betalingskort på webshoppen, her er der også oplyst hvilket gebyr det koster ved benyttelse af én af de respektive betalingskort. Du finder også information hvis du ønsker, at lave en bank-overførsel. Handler du for en offentlig institution kan du også benytte dig af EAN-nummeret, som også er vist i samme link foroven.

Retur og fejlkøb

Har du modtaget din vare og finder ud af, at den ikke levede op til det som du regnede med – det kan skyldes størrelsen, farven, pasformen eller noget helt andet – da giver Beeboo dig hele 30 dages returret. Skulle du returnere en vare, da skal du selv sørge for, at holde fragtomkostninger, men skal varen blot ombyttes til en anden størrelse, da dækker Beeboo fragtomkostningerne. Ønsker du i stedet pengene tilbage, da vil pengene blive overført på samme konto som du benyttede dig af under købet.
Når du sender en vare retur, bedes du udfylde returformularen som du finder lige her
og vedlægge den i pakken og derefter sende den til beeboo.dk – Fabriksvej 4 – 7441 Bording.
Du har ansvaret for, at pakken når frem og, at den er forsvarligt pakket ind. Returvaren vil blive tjekket om den har taget skade eller været i fysisk brug.

Derfor skal du handle hos Beeboo

  • Kæmpe udvalg af baby,-børnetøj
  • Stort udvalg af stof og tilbehør
  • Klub Beeboo fordele
  • Kredit helt op til 92 dage
  • Modtag unikke rabatkoder og tilbud
  • Gratis fragt ved køb for mere end 1000 DKK
  • E-mærket

Trustpilot score: 9.0

Med en fremragende samlet karakter på Trustpilot.dk på 9.0 ud af 10… Karakteren taler for sig selv, kunderne elsker simpelthen BeeBoo.dk!

BeeBoo.dk er E-mærket

Netbutikken BeeBoo har af E-handelsfonden modtaget E-mærket, dette er din garanti for, at webshoppen lever op til nogle meget strenge regler hvad bl.a angår sikkerheden. Handel derfor trygt og sikkert med BeeBoo internet butikken.

Findvej

Kontakt og kundeservice

Beeboo
Fabriksvej 4
7441 Bording
CVR: 34572186

Tlf.: +45 29626280
E-mail: kontakt@beeboo.dk
MAN-TOR: 9-15 – FREDAG: 9-13

Rating 5/5