Atnu.dk rabatter, tilbud og fri fragt

Gratis levering med alle ordre over 499 kr.

Køb direkte fra webshoppen Atnu.dk kvalitets kosttilsskud så som proteinbarer, proteinpulver, energi produkter m.m. til faste lave priser, plus så får du levering kvit og frit med alle bestillinger over 499 kroner.

atnu-logo-small

Om Atnu.dk

Atnu.dk er en dansk webshop som sælger alt indenfor kost, energi produkter og diverse former for protein produkter. Virksomheden har det klare mål, at alle deres produkter skal være blandt de bedste på markedet. Ligesom produkterne skal være af højeste kvalitet, så skal priserne også være blandt de bedste på markedet.

Det er vigtig for virksomheden at kunderne får deres produkter så hurtigt som muligt, derfor har man valgt Post Danmark som deres leverandører af pakkerne til kunderne. Leveringstiden ligger som ofte på 1-2 hverdage, men i langt de fleste tilfælde vil kunderne modtage deres pakker dagen efter de har bestilt det.

Produkter hos Atnu.dk

Der er et meget stort udvalg af produkter hos Atnu.dk, man bestræber sig i den grad på at kunne hjælpe alle de mennesker, som går meget op i kosten, eller bare ønsker nogle nye træningsprodukter.

Man kan således købe følgende produkter hos virksomheden, protein pulver, protein bar, energi drikke, energi bar, energi gel, protein pandekager, sødemidler, diæt samt drikke dunke.

Som det ses som er der et stort udvalg af produkter for de folk der går op i deres kost samt deres træning, og fælles for alle disse produkter er at kvaliteten af produkterne altid er i top, og dette opnår man ved løbende fra virksomhedens side af, at kvalitetsteste deres egne produkter.

Selvom man altid forsøger og have produkter af den allerbedste kvalitet, så er priserne på diverse produkter altid billige, faktisk så er priserne hos Atnu.dk blandt de bedste på markedet.

Hvilke betalingskort godkender Atnu.dk?
Hos Atnu.dk kan man benytte sig af følgende kreditkort; Dankort, eDankort samt netbank. Det er også muligt at betale via en bankoverførelse, man skal herved benytte sig af følgende konto oplysninger; Reg.nr. 9818, konto nr. 2071786458, man skal altid huske og opgive ens ordrer nummer ved en bankoverførelse.

Atnu.dk trækker først kundens beløb når den er sendt af sted fra deres lager. Alle de data som der sendes fra kunden til Atnu.dk vil altid blive krypteret, sådan så de ikke havner i de forkerte hænder, og i sidste ende kan blive misbrugt. Der bliver ligeledes heller ikke trukket nogle former for gebyrer i forbindelse med et køb hos Atnu.dk.

Leverings og fragtomkostninger hos Atnu.dk
Som tidligere nævnt så ønsker folkene bag Atnu.dk, altid at give deres kunder den bedste service i form af hurtig levering.

Atnu.dk har derfor valgt at benytte sig af Post Danmark som deres leverandør af pakkerne til kunderne, når man bestiller sine produkter hos Atnu.dk så vil leveringstiden være på 1-2 hverdage, og hvis man bestiller sine produkter inden kl. 15:00 i hverdagene, så vil pakken blive pakket og sendt af sted samme dag, og hermed sikrer man sig at kunderne har deres pakke den efterfølgende dag.

Nedenfor ses de forskellige leveringsformer man kan vælge:

  • Post Danmark med omdeling, denne leveringsform koster 65 kr. Hvis man vælger denne leveringsform, så vil ens pakke blive leveret direkte hjem til ens hjemme adresse.
    Skulle man ikke være hjemme når pakken ankommer, så vil pakken blive stillet på et aftalt sted på adressen, og hvis ikke dette er tilfældet så vil der i stedet blive lagt en seddel i postkassen, hvorefter man så kan hente sin pakke på sit lokale posthus.
  • Post Danmark uden omdeling, denne leveringsform koster 39 kr. Når man vælger Post Danmark uden omdeling, så vil ens pakke fra Atnu.dk blive leveret til ens lokale posthus. Denne leveringsform bliver typisk benyttet af de folk, som ikke er så meget hjemme. Når Post Danmark levere pakken til posthuset, så vil der blive sendt en Mail eller en SMS, hvor der vil være en kode som man skal fremvise på posthuset, samt et gyldigt ID kort.
Hvis jeg fortryder et køb hos Atnu.dk?
Hvis man har købt et produkt hos Atnu.dk og man efterfølgende fortryder sit køb, så skal man være opmærksom på at man altid har 14 dages fuld fortrydelsesret.
Når man skal sende sin pakke tilbage, så er det vigtigt at pakken bliver leveret tilbage i samme stand som man modtog den i, desuden skal man også altid sende en kopi af ens ordrer bekræftelse som skal vedlægges pakken. Hvis man selv har ydet skade på produktet, eller hvis man har anvendt produktet forkert, så vil ens fortrydelsesret bortfalde.

Man kan sende sin retur pakke til følgende adresse:
Atnu ApS
Nibevej 55 DK-9530 Støvring

2 års reklamationsret
Man vil altid have 2 års reklamationsret hos Atnu.dk, denne reklamationsret gælder hvis der i løbet af de 2 år skulle ske det ene eller andet med produktet.

Det er vigtigt at hvis man opdager skade på ens produkt, at man så indenfor en ”rimelig” tid sørger for at kontakte virksomheden, og her snakker man typisk om en periode på 2 måneder efter man har opdaget skaden.
Man skal sørge for når man sender sin pakke tilbage, at den er forsvarligt indpakket, så der ikke bliver ydet yderligere skaden på produktet.

Man sender sit produkt til:
Atnu ApS
Nibevej 55 DK-9530 Støvring

Trustpilot anmeldelser

Hvis man tager ind på trustpilot.dk så vil man kunne se at virksomheden har fået en rating på 8,6, hvilket er i den absolutte gode ende.

Når man læser hvad kunderne siger om webshoppen så er der nogle ting som går igen, og det er den altid venlige kundeservice, samt at det er produkter i høj kvalitet sammen med at priserne er blandt de bedste på markedet. Der er altid en super hurtig levering på typisk en enkelt dag, og hvis man ønsker og sende sit produkt tilbage af den ene eller anden årsag, så kan man også gøre dette uden de større problemer.

Hvis man er typen der går meget op i kosten og ens træning, så er Atnu.dk et besøg vær, hvis man søger kvalitets produkter til altid faste lave priser.