Abilicaonline.dk rabat uden rabatkode 2015 og anmeldelse

Gratis fragt ved køb for over 1.000 DKK

fragten helt gratis på alle ordre over 1.000 kr., uanset hvor meget man end bestiller online hos AbilicaOnline. Få hele herligheden leveret direkte til ens adresse med posten, inden for blot 1-2 hverdage. De giver desuden prisgaranti på samtlige varer i shoppen, derfor er du sikret markedets bedste priser over hele linjen. Brug vores grønne rabat link og få fri fragt i dag.

Få rabatter & fri fragt med AbilicaOnlineAlt i fitness- og motionsudstyr

Kort gennemgang af AbilicaOnline webshoppen

Står du og mangler top kvalitets motionsudstyr er denne webshop vi nu skal forbi et glimrende valg, de er i den grad et klik værd. De har et kæmpe stort udvalg af super fine motions redskaber og motionsudstyr af bedste kvalitet, der henvender sig til alle der vil have det bedste og hvor man ikke går på kompromis med prisen.

Tingene de har i deres sortiment er nemlig ikke i den billige ende, for de forhandler kun det bedste af det bedste indenfor træningsudstyr, fitnessudstyr og motionsudstyr på det danske internet marked. Du finder alle tænkelige redskaber og maskiner på hylderne i deres online netbutik. Hjemmesiden er desuden godkendt af e-handelsfonden og er mærket med E-mærket, dette giver dig en 100 % tryg og sikker handel, når du handler via deres website.

Med flere end 200+ kundeanmeldelser på TrustPilot, med en samlet “Perfekt” karakter på 9.2 ud af 10.0 mulige, giver det et klart, tydeligt og positivt signal om at denne webshop er ganske populær.

Betalingsmuligheder: Dankort, eDankort, Visa, Visa-Elektron, Mastercard og Mastercard-Debet.

Siden er sikker at bruge, alle ens informationer bliver fortroligt opbevaret og betalingen foregår via en sikker SSL forbindelse, der gør at ens kredit kort oplysninger bliver håndteret sikkert og trygt. Leveringen tager blot 1-2 dage, og der gives fuld returret i 30 dage. Fragten koster 59 kr. og er helt gratis ved køb for over 1.000 kr. Sidens store udvalg, gode priser, sikker handel med garanti samt kanon gode kundeanmeldelser på Trust Pilot, gør deres website til et meget spændende valg, i søgen efter det perfekte træningsudstyr til dig.

Sitet er opbygget enkelt og lige til, man finder nemt rundt via menuerne i webshoppen, alt er lige til og overskueligt designet, så alle og enhver kan hitte ud af, at benytte deres website. Vi synes deres koncept rykker tænder, de har et bredt udvalg af alt indenfor motionsudstyr online, til fair priser, de har kun de bedste maskiner og redskaber m.m. i netbutikken, samt en god kundeservice der forresten kan hjælpe dig, med hvad du end måtte have af spørgsmål angående deres udstyr.

Rating 5/5

Få rabatter & fri fragt med AbilicaOnlineAlt i fitness- og motionsudstyr

Sådan handler du:

1. Besøg shoppen på: www.abilicaonline.dk
2. Klik på en af kategorierne i venstre side.
3. Vælg et produkt og klik på “Læg i kurv“.
4. Klik nu på “Vis kurv“.
5. Dernæst klik på “Til kassen“.
6. Udfyld felterne korrekt.
7. Afslut ved at gå til “Betaling“.

Sådan:-)

Find vej til Abilica Online ( Trindsøvej 12, 8000 Aarhus C, Danmark )

FindVej

Kontakt

Abilica Online ApS
Trindsøvej 12
8000 Aarhus C
CVR nr.: 30805763

Tlf: 70 270 279
E-mail: info@abilicaonline.dk

Følg Abilicaonline:

Abilicaonline.dk tilbud:

Produkt informationer: