2Trendy.dk anmeldelse + spørgsmål og svar – store rabatter uden rabatkoder på billigt herretøj online

Få fri levering på alle ordre uanset ordrestørrelse via Post Danmark

2trendy-logo-medium

Rating 5/5

2trendy.dk er en dansk webshop, som har vokset sig rigtig stor gennem de seneste år. Man har den klare og enkle mission, at man ønsker at levere det fedeste og nyeste mærke tøj, til priser hvor alle og enhver kan være med. Selve produktsortimentet er utroligt stort, og man kan i den grad finde noget til enhver smag.

Grunden til at siden er blevet så populær som den er, er fordi at man har valgt og køre med lave priser, og samtidigt så kan folk forvente, at modtage deres bestilling dagen efter man har bestilt.

Man kan altid forvente fri fragt hos 2trendy, og det er uanset om man køber for 50 kr. eller 1000 kr. Når varen skal fragtes ud til kunden, så er det Post Danmark der står for leveringen.

Hvis man vælger fri fragt, så vil pakke blive afleveret på ens lokale GLS pakkeshop. Man kan dog også vælge, at få pakken leveret hjem til ens hjemadresse. Vælger man denne leveringsform, så vil det koste 19 kr. i fragt.

Hvis man står og mangler noget smart tøj nu og her, så er 2trendy.dk stedet for dig. Virksomheden bestræber sig nemlig på, at levere hurtigst muligt til kunden.
Hvis man bestiller sine varer inden kl. 16:00 i hverdagene, så vil man allerede dagen efter modtage sin pakke.

Hvis man laver sin bestilling lørdag eller søndag, så vil man først modtage sin pakke mandag formiddag.

Man finder over 75 forskellige mærker hos 2trendy, og nogle af de mest populære mærker netop lige nu er, CR7, Nike, JUST JUNKIES og LACOSTE. Fælles for alle mærkerne som man finder på siden er, at kvaliteten af tøjet er i top. Selvom priserne på tøjet er i bund, så bliver der bestemt ikke slækket på kvaliteten.

Udover at man kan vælge og købe enkelte dele tøj, så kan man også vælge og benytte sig af deres tilbud som man kan se nedenfor.

1. 2 dele for 300,- (T-shirt, Caps, ure, langærmede trøjer, underbukser)
2. 2 dele for 500,- (Sweater, hættetrøjer, bukser, langærmede t-shirt, skjorter)
3. 2 dele for 600,- (Bukser, skjorter)
4. 2 dele for 700,- (Skjorter, bukser, bælter)
5. 2 dele for 800,- (Skjorter, Cardigan)
6. 3 dele for 300,- (T-shirt, caps, Sokker, huer, halskæder, underbukser, armbånd, solbriller, Tanktop)

Udover disse tilbud, så kan 2trendy også tilbyde sine kunder et stort udvalg af outlet vare. Herinde finder man en masse fede og smarte mærker, hvor prisen bare er sat markant ned. De fleste af disse vare er sat ned med 25-60 %, så her har man virkelig muligheden for at lave en god handel.

“Spar op til 80% online på modetøj og herretøj – altid mange gode tilbud på mærketøj og altid gratis levering.”

Search
Filter by Custom Post Type
Generic filters

Populært: whiteawaybørnetøjwuptibillig parfumemytrendyphoneguccagaveideermiintoyves rocherezzence

Hos 2trendy.dk kan man benytte sig af disse betalingskort:
• Viabill
• Dankort
• MasterCard
• Visa
• Visa Electron
• Maestro

Der er ingen gebyrer i forbindelse med brug af disse betalingskort, og det er uanset hvor meget stort et beløb man køber for.

Når man handler hos 2trendy.dk så skal man, som forbruger ikke sidde og frygte for, at sine personlige oplysninger havner i de forkerte hænder. Siden benytter sig nemlig af det anerkendte SSL krypterings system, som er et system der sikrer at de oplysninger som man sender via siden, ikke havner i de forkerte hænder, da det kun er PBS der får adgang til dem.

1. Man får altid fri levering, uanset størrelsen på ens køb.
2. Man finder de bedste tilbud på det nyeste modetøj hos 2trendy.
3. Man sørger altså for at den nyeste mode er og finde på ”hylderne”.
4. Du nyder 100 % tryghed i din handel.
5. Hvis du har spørgsmål, så vil du komme til at taler med fagkyndigt, og hjælpsomt personale hos 2trendy.
6. Levering indenfor 20 timer.

2TRENDY
support@2trendy.dk
Fåborgvej 7
DK-9220 Aalborg Ø

Tlf.: +45 98 18 18 39
Telefontid mellem 9 – 15 i hverdage og lukket lørdag – søndag.
Email: support@2trendy.dk

Fordele ved 2trendy.dk

  • Priserne er i bund kontra kvaliteten er i top
  • Dag til dag levering
  • Stort udvalg af det nyeste modetøj
  • Altid gode tilbud at hente hos 2trendy
  • Benytter sig af SSL krypterings systemet
  • Deres kundeservice lever til fulde op til hvad de lover
  • 0,- i leveringsomkostninger
  • Trustpilot anmeldelse på 9.6 efter mere end 1.300+ anmeldelser

Har man en reklamationsret og fortrydelsesret hos 2trendy?

Hos 2trendy har man som kunde altid 2 års fuld reklamationsret på sine vare, det eneste man skal være opmærksom på er, at man skal sørge for at lave sin reklamation inden for en rimelig tid, efter man har opdaget mangler på ens produkt. Ens reklamationssag vil blive behandlet indenfor højst 3 uger.

Man vil også altid have muligheden for at benytte sig af ens fortrydelsesret, som strækker sig over 2 uger efter købet. Så fra den dag man har modtaget sit produkt, har man altså 14 dage til at sende det tilbage.

Sådan laver du din reklamation

Når man skal lave en reklamationssag, så skal man gå ind på 2trendy og hente deres reklamations formular. Her skal man så svare på nogle enkelte spørgsmål, samt fortælle hvad der er sket med produktet. Man kan herefter selv vælge om man vælger, at sende sin formular via mail eller med posten.

Når 2trendy har modtaget kundens reklamationssag, så vil man blive kontaktet indenfor ganske kort tid, for herved at aftale hvordan det videre forløb skal forløbe. Man skal ikke bekymre sig om fragtomkostningerne i denne forbindelse, idet 2trendy.dk selv betaler for disse fragtomkostninger.

Kan ens reklamationsret bortfalde?

Ens reklamationsret vil bortfalde, hvis man selv har ydet skade på produkter, ved for eksempel at have anvendt eller brugt produktet forkert.

Hvis pakken får skade under transporten?

Det første man altid skal gøre når man modtager sin pakke er, at man skal tage et kig på pakken, for at se om der evt. er synlige skader på pakken.
Hvis man opdager at der er sket skade på pakken/emballagen, så skal man nægte og modtage pakken. Herefter er det vigtigt, at man kontakter 2trendy.dk med det samme.

2trendy-336x280-sort

2-trendy-336x280-2-dele-300-sort