Hvorfor nøjes med kun én ejendomsmægler? Hos JUST-SOLD får du din bolig til salg hos flere ejendomsmæglere på samme tid, der indbyrdes kæmper om, at få solgt din bolig hurtigst muligt og til den højeste pris. JUST-SOLD nytænker boligsalg. De hjælper den private boligejer med at få solgt boligen ved at lade flere ejendomsmæglere konkurrere om at sælge boligen til den bedste pris.

Just-Sold støtter boligejeren med personlig og uafhængig rådgivning, tager sig af alt det praktiske omkring boligsalget og sørger for eksponering af boligen. Just-Sold.dk hjælper dig med at sælge din bolig hurtigt og til den bedste pris. Med JUST-SOLD bliver din bolig sat i frit udbud, så flere ejendomsmæglere konkurrerer om at sælge samme adresse på samme tid.

Gratis salgsvurdering af din bolig med Just-Sold.dk

Som de eneste i Danmark giver JUST-SOLD dig mulighed for, at sætte din bolig til salg hos flere ejendomsmæglere på samme tid

Just-Sold er altid 100% på sælgers side

Hos Just-Sold.dk bliver der aldrig lokket med høj salgspris, men lader blot boligmarkedet og konkurrencen afgøre prisen på din bolig. Med Just-Sold er du aldrig mere bundet til kun én ejendomsmægler. Sælg din bolig trygt og sikkert med Just-Sold.dk – de er din garanti for at alt går rigtigt til, når du skal sælge din bolig.

Dit salg af boligen står aldrig stille

Det nytænkende hos Just-Sold er at din bolig bliver udbudt til flere ejendomsmæglere på én og samme tid, der alle sammen konkurrerer om at få din bolig soldt, så hurtigt overhovedet muligt.

Gratis salgsvurdering af din bolig med Just-Sold.dk

Gode muligheder for en højere salgspris

Din bolig bliver eksponeret og vist frem på internettet, og lader så ejendomsmæglerne konkurrere om at sælge din bolig til den højeste pris.

Priserne ligger altid fast, så du kender dine omkostninger allerede fra begyndelsen af salgsprocessen. Startpakken koster 5.500 kr. med moms, se ejendomsmæglersalær på hjemmesiden www.just-sold.dk

Fordele med Just-Sold.dk

  • Øget aktivitet, større fokus og mere konkurrence
  • Du får adgang til flere køberkartoteker
  • Dit boligsalg står aldrig stille
  • Større sansynlighed for at få solgt din bolig
  • Kort liggetid og mulighed for højere salgspris

Gratis salgsvurdering af din bolig med Just-Sold.dk

Hvad pressen har skrevet om Just-Sold.dk

“Vi gælder os til at høre fra dig – og hjælpe dig med salget af din bolig mvh. JUST-SOLD.DK

Kontakt: E-mail: info@just-sold.dk eller telefon 53 56 90 50 Alle hverdage mellem kl. 9:00 – 17:00 | Just-Sold A/S, cvr. 35402497