i

Q: Hvad er forskellen på kunde- og ekspertanmeldelser?
A:En anmeldelse lavet af en kunde er lavet på baggrund af personlige erfaringer med produktet. Det vil sige, at en kundeanmeldelse ikke bliver lavet/skrevet før, at produktet er leveret og taget i brug, hvor efter kunden frivilligt kan vælge at lave en anmeldelse for at hjælpe evt. andre kunder med at vurdere, om de kan/skal købe produktet!

Til sammenligning så er en anmeldelse af en ekspert lavet af uafhængige eksperter, det kan fx være eksperter fra Alt om Data. I dette tilfælde får eksperterne også lov til at teste produktet, men hvor anmeldelsen fra kunden er mere baseret på hverdagens oplevelser med produktet, så er ekspert anmeldelsen mere baseret på en faglig vurdering, og sammenligning med andre produkter på markedet.

Q: Hvilke elementer indgår i en kundeproduktanmeldelse?
A:Dybest set er der 2 dele i en kundeproduktanmeldelse. Der er en beskrivelse af kundens oplevelse/erfaringer med produktet, som er baseret på egen brug af maskinen, og så er der en vurdering af maskinen, som foregår på en 5-stjerners skala.

Produktbeskrivelsen er frivillig, men det anbefales selvfølgelig at lave så grundig en produktbeskrivelse som muligt for at kunne give andre potentielle kunder en ide om, om det kunne være et produkt for dem.

Q: Hvad betyder stjernerne, som er angivet ud for de forskellige produkter?
A:De stjerner som er placeret ud for et hvert produkt, kan karekteriseres som en rating af produktet. Der gives mellem 1 og 5 stjerner alt efter tilfredsheden med produktet. Har et produkt fået bedømmelser fra både kunderne og ekspertvurderinger, så findes gennemsnittet af vurderingerne for at få et retvisende billede.

Stjernerne skal endvidere ses som en hjælp til potentielle nye kunder, når de skal vælge hvilket produkt, som de vil have i en given produktkategori.

Q: Hvem kan skrive en anmeldelse af de forskellige produkter?
A: Det er kun kunder, som har købt et produkt, som kan lave en produktanmeldelse. På den måde undgår man snyd med produktanmeldelserne.

Så snart produktet er modtaget, og det er taget i brug (efter et vis tidsrum), kan der skrives en produktanmeldelse, hvis man ønsker at hjælpe andre kunder med hvorfor et produkt, de med fordel kan vælge.

Q: Jeg ønsker at skrive en anmeldelse på et produkt, som jeg har købt – Hvordan gør jeg?
A: Ønsker du at skrive en anmeldelse, så er det på ”Min Wupti”, at det foregår. Her benytter du dit login, og så kan du skrive/fortælle om produktet har levet op til dine forventninger, og derved hjælpe andre kunder med at få et retvisende billede af produktets kvalitet.

Det anbefales, at du holder din produktanmeldelse til selve produktet, da wupti.com forebeholder sig retten til at slette uvedkommende kommentarer, som er knyttet til produkter på siden.

Se også vores Wupti rabatkode.

Brug for flere info? Gå til FAQ forsiden