i

Q: Hvilke oplysninger er det nødvendigt, at jeg oplyser/registerer på www.wupti.com i forbindelse med min e-handel på siden?
A:I forbindelse med dit første køb på www.wupti.com vil du blive bedt om at oplyse følgende oplysninger; fulde navn, adresse, telefonnummer, e-mail og en leveringsadresse. – Dine personlige oplysninger vil blive opbevaret 100 % fortroligt ved hjælp af en sikker kryptering.

Q: Hvorfor skal wupti.com have min e-mail? – Vil jeg modtage spam mail?
A: Wupti.com bruger udelukkende din e-mail til praktiske formål. Når du registerer dig på siden, vil du blandt andet modtage en informations mail med dine login-oplysninger. Ydermere vil du modtage ordrebekræftelser i forbindelse med køb.
Du vil på intet tidspunkt modtage reklamer fra wupti.com, medmindre du tilvælger dette selv.

Q: Hvad hvis jeg skifter mailadresse efter min handel?
A:Hvis du med tiden får en anden e-mail, så kan du selv gå ind og ændrer dette i ”min wupti” -> ”mine oplysninger”. Ønsker du derimod at benytte en e-mail adresse, som du tidligere har anvendt på siden, så kan dette desværre ikke lade sig gøre, men vi anbefaler, at du tager kontakt til kundeservice (70 10 12 70), så du på den måde kan få et login til ”min-wupti”.

Q: Kan jeg få ændret mine informationer, hvis jeg er flyttet?
A: Ja! Som nævnt i forrige afsnit omkring ændring af e-mail adressen, så er det selvfølgelig også muligt at ændre dine leverings/adresse oplysninger inde under din profil på wupti.com (min wupti -> Mine oplysninger).

Q: Jeg har fået nyt telefon nummer – er det noget jeg selv kan ændre i de personlige indstillinger?
A:Ja, du kan også selv ændre/opdatere dit telefon nummer inde på mit wupti -> mine oplysninger.

Q: Hvordan kan jeg få bekræftet, at den ønskede vare er på lager, når jeg bestiller den?
A:Wupti.com har ikke selv noget fysisk varelager. Alle wupti.com’s varer skal findes ude på deres leverandørers vagerlager, og status på deres varelager vil altid kunne ses opdateret på www.wupti.com.

Q: Hvad sker der, hvis prisen på min ønskede varer, ændrer sig, fra jeg bestiller den, til jeg modtager den?
A: Når en ordre først er blevet bekræftet, så er det ikke muligt at ændre prisen på denne vare – på den enkelte ordre. Så den pris som du får oplyst ved ”kassen”, er også den pris, som du kommer til at betale.
Du kan dog vælge at udnytte din 14-dages fulde returret, og levere en given varer tilbage igen, såfremt du ønsker at købe den til en evt. ny pris, eller blot ønsker at annullere købet.
Ydermere har du mulighed for at annullere din ordre i tidsrummet, der går fra afgivelsen af ordren, til ordren er endeligt bekræftet af wupti.com (bekræftelses mail).

Q: Pris matcher www.wupti.com, hvis jeg finder en given varer billigere på et anden side?
A:Nej, wupti.com ændrer som sådan ikke prisen, selv om du skulle finde den billigere et andet sted. Når det er sagt, så vil wupti.com selvfølgelig være interesseret i, at du kontakter kundeservice, og påpeger dette for dem alligevel, da wupti.com altid bestræber sig på at kunne levere attraktive priser på alle slags produkter, og være blandt de billigste på internettet.

Se også vores Wupti rabatkode.

Brug for flere info? Gå til FAQ forsiden