i

Q: Hvilke betalings muligheder har jeg på wupti.com?
A: Du har en række forskellige betalingsmuligheder på wupti.com. Først og fremmest er der betalingskort, som inkluderer følgende kort; Dankort, Visa-Dankort, Visa, Visa Electron, Mastercard, Mastercard Debit eller Eurocard. Ydermere er der også EAN-nummer for offentlige myndigheder og institutioner, ligesom du også kan betale med en bankoverførsel, et gavekort eller Mobile-Pay.

Q: Hvordan foregår betalingen?
A: Ønsker du at betale med et betalingskort, så skal du blot indtaste dit 16-cifret kortnummer, din udløbs-dato og dit 3-cifrede sikkerhedsnummer bag på kortet. Dette indtastes alt sammen på betalingssiden.

EAN-nummer er, som skrevet står, kun til rådighed for offentlige myndigheder og institutioner. Det foregår ved, at du indtaster EAN-nummeret på betalingsiden, hvorefter wupti.com vil tage kontakt til jer, for at I kan blive oprettet I Wupti.com’s økonomi afdeling.

Betaling via netbank foregår bare ved, at du sætter kryds i feltet ”betaling med netbank” på betalingssiden.

Betaling med gavekort foregår ved at koden på gavekortet indtastes i forbindelse med betalingen ligeledes på betalingssiden.

Q: Hvordan foregår smartphone-betaling?
A: Ja, det kan du godt. Som nævnt i afsnittet ”betalingsmuligheder”, så har man mulighed for at betale med mobile-pay på wupti.com, så det er den første mulighed, man har for at betale med smartphone.
Den anden mulighed er via appen ”Paii”. Det er nemt og enkelt, og kræver blot, at du henter appen Paii.

Q: Er det sikkert at benytte et betalingskort på wupti.com?
A: Wupti.com vægter selvfølgelig sikkerheden for kundens betalingsinformation meget højt, hvorfor der også anvendes det meget sikre betalingssystem DIBS, hvor betalinger kører via PBS. Dette betyder, at dine betalingsinformation både er sikret og krypteret, når informationen sendes videre til DIBS.
I praktis har wupti.com faktisk ikke engang adgang til dine betalingsinformation på noget tidspunkt, men får alene blot besked om, hvorvidt din betaling er blevet godkendt eller ej hos DIBS.

Q: Hvornår trækkes pengene fra min konto?
A: Dine penge forlader din konto, så snart wupti.com har sendt dine varer. Det betyder, at wupti.com kun laver en reservation af dine penge, så snart du aflægger ordren, men de bliver altså ikke trukket, før at varen er ude af wupti.com’s hænder.

Q: Hvorfor modtager jeg ikke en ordrebekræftelse, når jeg betaler med en bankoverførelse?
A: Hvis du ikke har modtaget en ordrebekræftelse på din ordre, så er det fordi din ordre ikke er blevet registeret i wupti.com’s system. Og så bør du tage kontakt til kundeservice på 70 10 12 70.
Når du vælger at betale med bankoverførsel, så vil du blive ført væk fra wupti.com, og ind på din netbank. Det er vigtigt, at du ikke lukker denne side ned, selv efter betaling, da du gerne skal føres tilbage ind på wupti.com, nærmere bestemt til kvitteringssiden på wupti.com. Bliver du ikke ført tilbage til kvitteringssiden, så er det netop, at problemet med ordrebekræftelsen opstår, og du risikerer, at pengene bliver trukket, selv om din ordre ikke bliver registreret/godkendt i wupti.com’s system.

Q: Hvor lang tid tager bankoverførelsen, hvis man vælger denne som betalingsform?
A: Et sted mellem 1 og 3 dage plejer en bankoverførsel at tage, så det gør den også her på wupti.com

Q: Er det muligt at betale, efter at jeg har modtaget varerne – eller ved modtagelse?
A: Nej, det er ikke muligt at betale ved modtagelsen af varerne. Din ordre bliver ikke godkendt, før at du har indtastet en eller anden form for betaling på betalingssiden. Din ordre er altså ikke afsluttet og registereret hos wupti.com, hvis ikke du indtaster noget betalingsinformation (betalingskort, EAN, osv).

Se også vores Wupti rabatkode.

Brug for flere info? Gå til FAQ forsiden