i

Q: Hvad er ”Min Wupti?”
A: ”Min Wupti” er din personlige side på wupti.com. Her kan du blandt andet danne dig et overblik over alle dine tidligere og aktuelle ordre, ligesom du også kan se tidligere anmeldelser, servicesager og andre relevante oplysninger. – Din ”Min Wupti” konto er ikke noget, som du selv skal oprette. Første gang du handler på wupti.com, vil der automatisk blive oprettet en sådan konto til dig, som du bruge fremadrettet i forbindelse med din shopping på wupti.com.

Q: Hvad kan jeg, som kunde på wupti.com, få ud af ”Min Wupti?”
A:”Min Wupti” er den sin source til alt relevant information omkring dine handler på wupti.com. Der er blandt andet følgende funktioner at gøre godt med;

 • Ordre og ordrestatus
  Hold styr på hvor langt din ordre er i processen, så snart du har trykket bestil. Der vil løbende blive opdateret med ændringer, for hver gang status på din ordre ændrer sig, fx når den er blevet sendt.
 • Nyhedsbrevet
  Ønsker du at modtage nyhedsbrevet, så er det her, at du kan tilmelde dig. Ligeledes kan du framelde dig, hvis du ikke længere ønsker at modtage dette. Du kan også tilpasse nyhedsbrevet, efter hvad du rent faktisk ønsker at modtage nyheder om.
 • Fortydelse af køb
  Skulle du have fortrudt et køb, som du har lavet, så er det her, at du opretter en retursag. Det gør du ved at logge ind på ”Min Wupti” og trykke på knappen ”Returner”, som du finder under siden ”Mine ordrer”.
 • Reklamation
  Skulle der være fejl eller mangler på din vare, så er det også her, at du opretter en reklamation. Det gør du ved at logge ind på ”Min Wupti” og klikke på ”Reklamation”, en knap som du finder inde under ”Mine ordrer”.
 • Anmeldelser
  Ønsker du at lave en anmeldelse på et produkt, som du har erhvervet dig på wupti.com, så er det også noget, som foregår på ”Min Wupti”, ligesom du også kan se dine tidligere anmeldelser. For at lave en anmeldelse skal du have handlet på wupti.com, hvor efter du kan lave en anmeldelse for at hjælpe andre kunder med at få en ide om, hvordan den givne vare egentlig er.
 • Oplysninger
  Alle din personlige oplysninger er ligeledes at finde under ”Min Wupti”. Du kan her tjekke dem, ændre dem eller skifte din adgangskode til wupti.com.

Q: Er der er en returnerings funktion under ”Min Wupti”?
A: Når man ønsker at fortryde et køb på wupti.com, så foregår det ved at logge ind på ”Min Wupti” og gå ind på ”Mine ordrer”, hvor du vil finde knappen ”Returner”. Ved at klikke på denne opretter du en retursag.

Er ”Returner”-knappen ikke at finde, så er det fordi, at fortrydelsesperioden er udløbet.

Q: Hvad får jeg ud af at tilmelde mig wupti.com’s nyhedsbrev?
A: Du får en række forskellige ting ud af at tilmelde dig wupti.com’s nyhedsbrev. Det kan være kniv skarpe tilbud, som er aktuelle for tiden, det kan være diverse tips og tricks til hverdagen, ligesom der også vil komme konkurrencer og andre spændende temaer.
Wupti.com’s nyhedsbrev udkommer 4-6 gange i måneden.

Q: Jeg ønsker at modtage wupti.com’s nyhedsbrev – hvordan tilmelder jeg mig?
A: Du kan tilmelde dig nyhedsbrevet ved at gå ind på nedenstående link.
http://www.wupti.com/artikler/tilmeld-nyhedsbrev

Q: Jeg ønsker ikke længere at modtage wupti.com’s nyhedsbrev – hvordan framelder jeg mig?
A: Hvis du ønsker at afmelde dig fra nyhedsbrevet, så skal du blot finde dit seneste modtagne nyhedsbrev, hvor du i bunden vil finde et direkte link til at framelde dig.
Kan du ikke finde din seneste mail, så kan du også logge ind på ”Min Wupti”, hvor du under ”Nyhedsbrev” blandt andet kan redigere i dine indstillinger for nyhedsbrevet, ligesom du også kan afmelde dig nyhedsbrevet her.

Se også vores Wupti rabatkode.

Brug for flere info? Gå til FAQ forsiden