i

Hvis det skulle ske at du ikke har modtaget din ordrer fra Made4men, og den dermed ikke er nået frem til din adresse, så kan dette skyldes flere ting.

  • Man skal som det første starte med og undersøge, om man har oplyst ens korrekte navn.
  • Så skal man også tage og undersøge om man har sit navn stående på ens dør eller postkasse, hvis man ikke har det, så skal man kontakte Made4men.

Har du fået et trackingnummer?
Hvis man har fået et trackingnummer så skal man tage og tjekke dette, det kan man gøre på Post Danmarks hjemmeside, og her kan man så se hvor din pakke har befundet sig, og hvor den rent faktisk har været i forløbet.

Hvis du ikke har fået oplyst trackingnummer
Hvis du ikke har fået oplyst et trackingnummer, så skyldes dette at din pakke er blevet sendt af sted som maxibrev. Det sker at postbuddet nogle gange glemmer og lægge en seddel i din postkasse, hvis der nu ikke har været nogen hjemme på adressen, på daværende tidspunkt.

Du kan så som kunde selv prøve og tage ned på dit lokale posthus, og hører om de har modtaget en pakke som matcher den du skulle have haft. Man skal så her huske og oplyse at pakken nok er sendt af sted som et maxibrev, og her er det altså vigtigt du har et billede ID med.

Hvis ikke du finder pakken, så vil pakker der ikke er modtaget eller hentet, blive returneret til Made4men indenfor 14 dage, og herefter vil virksomheden så kontakte dig, og hører hvad det skyldes at pakken ikke er nået frem til dig.

Husk på du altid kan kontakte Made4men , hvis du er i tvivl om nogle af disse ting.

Brug for flere info? Gå til FAQ forsiden