i

Man har ved Med24 en reklamationsret på hele 24 måneder, og dette gælder naturligvis på alle varer der er købt ved virksomheden. Selve reklamationsretten betyder, at kunderne kan klage over eventuelle fejl og mangler ved ens produkt, og uanset om det sker efter 1 dag, eller 23 måneder, så har man altid en reklamationsret, dog må der ikke være gået mere end 24 måneder efter dit køb.

Hvis dine fejl og mangler opstår efter du har brugt produktet fejlagtigt, eller har voldt produktet anden skade så ophører reklamationsretten.

Hvis du får medhold i din reklamationsret, så kan man enten få pengene tilbage, eller få selve varen lavet, eller du kan vælge og få det byttet til et lignende produkt.

Man skal altid lave sin reklamation inden for en rimelig tid, her siger man gerne at det skal være indenfor 2 måneder. Fragtomkostninger i forbindelse med din reklamationsret, vil blive dækket af Med24 i en rimelig grad.

En anden vigtigt ting er at man altid skal huske og sende sit produkt tilbage i ”den samme” stand som da man modtog den, derfor er det vigtigt at man sørger for at der er en forsvarlig emballage på.

Brug for flere info? Gå til FAQ forsiden