i

Hos virksomheden Tvbord.dk har man altid 2 års fuld reklamationsret på alle deres varer, man skal bare huske og lave sin reklamation inden der er gået max 2 måneder, efter man har opdaget eventuelle fejl og mangler på ens produkt.
Herefter vil ens reklamationssag blive behandlet, og her vil der typisk gå 14-21 dage.

Man kan enten vælge og få sit produkt repareret, ombyttet, pengene tilbage, eller afslag i prisen, som er afhængig af situationen. Det er et krav til kunderne, at ens produkt ikke har lidt overlast, eller er blevet beskadiget af kunden selv.

Sådan gør du
Man skal noteret sit kunde nummer ned, og herefter printe en reklamationssag ud, hvori du skal skrive de nøjagtige detaljer for hvad der er galt med produktet, og hvad du ønsker der fremadrettet skal ske.

Når så Tvbord.dk har modtaget reklamationssagen, så vil du hurtigst muligt blive kontaktet, for her og få aftalt kommende forløb, omkring hvordan og hvorledes dette problem skal løses. De fragtomkostninger der måtte komme i forbindelse med din returnering af dit produkt, vil virksomheden selv gå ind og betale for.

Hvornår bortfalder ens reklamationsret?
Ens reklamationsret vil bortfalde, hvis man selv har været årsagen til manglen. Det kan være at man har forsøgt og reparer på produktet selv, eller man har anvendt produktet forkert, i disse tilfælde vil reklamationsretten bortfalde for kunden.

Hvad hvis min vare har taget skade under transporten?
Skulle det ske at dit produkt har taget skade under transporten, så anbefaler Tvbord.dk at man nægter og tage imod pakken ved leveringen, og her er det altså vigtigt at man kigger efter på pakken, om den har synlige skader på emballagen.
Hvis man opdager eventuelle tydelige skader på emballagen ved leveringen, så man som sagt nægte og tage imod pakken, og herefter skal du kontakte Tvbord.dk inden for 5 dage, og forklare dem problemet.

Brug for flere info? Gå til FAQ forsiden