i

KitchenOne har en klar målsætning og vision med at give kunderne den bedste service, og dette skal blandt andet komme af en hurtig leveringstid.
Hos KitchenOne.dk er der en leveringstid på 1-3 hverdage, fra man afgiver sin ordrer til den er hos kunden.
Hvis man bestiller sit produkt mellem mandag og torsdag, og man gør det inden kl. 12:00, så vil KitchenOne sørge for at din pakke bliver sendt afsted samme dag, og du kan dermed se frem til at modtage din pakke næste dag.

Har du bestilt på en fredag, så vil din pakke blive sendt afsted om lørdagen, og du vil dermed modtage den mandag.
Bestiller du i weekenden, så vil du først modtage din pakke om tirsdagen, dog vil du faktisk allerede kunne modtage din pakke om mandagen i nogle tilfælde.

KitchenOne benytter sig af følgende 4 leveringsmetoder:

Post Danmark med omdeling

Man kan som det første vælge Post Danmark med omdeling, her vil din pakke blive leveret af Post Danmark, og du kan hermed få din pakke leveret til din hjemme adresse, eller en anden adresse som du har oplyst.
Hvis Post Danmark kommer med din pakke, og du ikke er hjemme, så vil den blive stillet på et aftalt sted(Garage, opgaven osv.) Hvis man ikke har sådan en aftale med Post Danmark, så vil de i stedet ligge en seddel i din postkasse, og du vil så efterfølgende kunne hente din pakke på dit lokale posthus. Din pakke skal være afhentet inden senest 14 dage, og sker dette ikke så bliver din pakke returneret til KitchenOne.

Forsendelsesformen med Post Danmark med omdeling koster 59,- kr. (Gratis fragt ved køb for mere end 500 kr.)

Post Danmark uden omdeling

Leveringsformen Post Danmark uden omdeling vil sige, at din pakke bliver leveret på dit lokale posthus. Man har så 7 dage til at få hentet sin pakke, og sker dette ikke så vil din pakke blive leveret tilbage til KitchenOne.
Vælger du denne forsendelse så koster det 40 kr. i (Gratis fragt ved køb for mere end 500 kr.)

Erhverv
Du kan også vælge og få leveret til din arbejdsadresse, så slipper du for at skulle ned forbi post huset på hjem, og i stedet bliver pakket leveret i løbet af din arbejdsdag.
Hvis du vælger leveringsformen Erhverv, så koster det 35. kr. i fragtomkostninger. ( Der vil være fri fragt, hvis du køber for mere end 500 kr.)

GLS Pakkeshop

Man kan som det sidste vælge og få sin pakke leveret til en GLS pakkeshop. Hvis du vælger denne leveringsform, så kan du enten vælge og få pakke leveret til en pakke shop tæt på dig, eller også et helt andet sted, der er faktisk mere end 450 GLS pakkeshops i Danmark.
Man har 10 dage fra din pakke ankommer, til den skal være hentet. Hvis dette ikke er tilfældet, så vil din pakke blive returneret til KitchenOne.

Når du pakke ankommer til GLS pakkeshoppen, så vil du øjeblikkeligt modtage en SMS eller en mail, hvori der står en kode, og denne kode skal du så have med når du henter din pakke, og til sidst så skal man også lige huske at have noget billede ID med, så personalet er sikre på det rent faktisk også er din pakke.

Levering til en GLS pakkeshop er gratis, og hermed slipper du for fragtomkostningerne.

For at den hurtige leveringstid kan overholdes, så opfordrer KitchenOne til, at man bruger et betalingskort, fordi så vil virksomheden modtage din penge med det samme, og de vil så kunne sende pakken afsted selv samme dag.
Så hvis man benytter sig af bankoverførelser, så skal man forvente en lidt længere leveringstid, alt efter hvor hurtig de modtager pengene fra din bank.

Læs flere FAQs via artiklen KitchenOne rabatkode og anmeldelse.

Brug for flere info? Gå til FAQ forsiden