i

Hos Mytrendyphone har man benytte sig af følgende betalingsmuligheder:
Mastercard, MasterCard debit, American Express, Diners Club Kort, JCB kort, VISA, forbrugsforeningens kort, Dankort, Udenlandsk Master / Euro card, Danske Euro card, Danske net betaling,BG net betaling og Paypall.
Der bliver ikke trukket nogle gebyrer i forbindelse med dine køb hos Mytrendyphone, disse gebyrer vil Mytrendyphone selv betale.

Når man benytter sig af betalingskort så er man sikret som forbruger, du undgår at dit kort bliver misbrugt, fordi man kan altid afvise en betaling til Mytrendyphone. Der er ingen selvrisiko i hvis dit kort skulle blive misbrugt, i modsætning til hvis dit kort skulle blive misbrugt ude i en fysisk butik, så vil du have en selvrisiko på 1200 kroner.

Sikker handel hos Mytrendyphone?
Det er ligeledes sikkert at handle hos Mytrendyphone.dk , fordi de benytter sig af SSL systemet, som gør at det kun er PBS der kan læse dine kort oplysninger, så det vil sige at hverken Mytrendyphone eller andre kommer til at se dine kort oplysninger, og dermed kan du være sikker på som kunde, at dine oplysninger ikke havner i de forkerte hænder.

Brug for flere info? Gå til FAQ forsiden