i

Hos Bodylab kan du vælge mellem to forskellige betalingstyper:

Man kan som det første benytte sig af følgende betalingskort: Dankort, Visa/Dankort, Visa Electron, Mastercard/Eurocard, JBC, Maestro.

Hos Bodylab.dk vil man anbefale sine kunder af benytte sig af betalingskort, dette skyldes ganske enkelt af det er den sikreste og nemmeste måde og foretage et køb på. Hermed kan man også få sendt sin pakke med det samme, eftersom de har modtaget pengene med det samme.

Hvis man vælger og benytte sig af betalingskort hos Bodylab, så kan man være sikker på at det er sikkert! Det er nemlig certificeret af NETS, og hermed er der ingen risiko for at dine kontooplysninger havner i forkerte hænder, og faktisk så får Bodylab.dk aldrig fingrene i dine konto oplysninger.

Den sidste mulighed er bankoverførsel: Hvis du benytter dig af bankoverførelse, så vil dit beløb blive overført via din bank eller netbank. Man skal altid huske og angive sit ordrer nummer eller ens mobil nummer, og dette skal være med til at gøre det nemmere for Bodylab, og identificere dig, og hermed kunne se hvor selve betalingen kommer fra.

Konto oplysningerne hos Bodylab er:
Andelskasse
Reg. Nr. 5966
Konto nr. 4036635

At foretage sin betaling via en bankoverførelse er faktisk meget anvendt hos Bodylab, men der er dog en lille ”ulempe” ved denne betalingsform, de kan nemlig først sende din pakke af sted, når de har modtaget din bankoverførelse. Så hvis Bodylab.dk først har din betaling en eller 2 dage efter din bankoverførelse, så kan de også først sende din pakke af sted på dette tidspunkt, og dermed må du tilregne et par dages ekstra levering. Læs mere om firmaet i artiklen Bodylab shop anmeldelse.

Brug for flere info? Gå til FAQ forsiden