i

I 2003 bliver virksomheden stiftet af tre herre. De vælger at lave det til et anpartsselskab i 2006, men det er kun i en kort periode da de i 2007 vælger at ændre selskabsformen til et aktieselskab. Siden starten i 2003 er salget steget meget og Whiteaway er efterhånden den førende inden for online sag af hårde hvidevarer i Danmark.

Som leder på markedet kan Whiteaway gøre deres konkurrencefordel til din fordel, i ro og mag kan du finde de produkter du ønsker online og få dem til de bedste priser på internettet. Skulle du bruge hjælp er servicen der 7 dage om ugen, fra 08:00 til 22:00.

”Vores mission er at servicere vores kunder og samarbejdspartnere på en måde, som skaber målbar værdi og glæde, i dag og i morgen.”
Dine produkter kommer med ekspresfart, inden for 2 hverdage vil dine produkter være i dit hjem, medmindre du ikke kan vente på dette vil en ekspreslevering kunne få dit produkt leveret inden for en hverdag.

Whiteaway holder til i 8240 Risskov, Agerbæksvej 21. Mail = info@whiteaway.com – Telefon = +45 70702929 – CVR = 29780595

Historien: Det startede i det små for de to brødre Johannes og Esben Gadsbøll samt vennen Jesper Bang. Da en lille butik med fokus på kundetilfredshed og handels oplevelse blomstrede op, selv om det er på internettet kan det godt lade sig gøre, nævner direktør Johannes Gadsbøll. Det var et lille hobby projekt med endte op med 145 medarbejder 13 år senere den dag i dag. I dag er Whiteaway en af de største aktører på det skandinaviske marked.

Gå videre til vores Whiteaway rabatkode

Brug for flere info? Gå til FAQ forsiden