i

Hos Med24 er der 5 forskellige leveringsmetoder, og nedenfor ses de forskellige leveringsformer samt fragt omkostningerne:

1)

Hvis du vælger GLS pakke shop så koster det 29 kr. i fragtomkostninger, dog er der fri fragt hvis du køber for mere end 599 kr.

Vælger du denne leveringsform, så bliver din pakke leveret til den GLS pakkeshop, som ligger tættest på dig, hvis du derimod ønsker og få den leveret hen til en anden pakkeshop i landet, så har man også muligheden for det. På nuværende tidspunkt i Danmark er der 450 GLS pakke shops, som man frit kan vælge imellem. Dog er der er afhentnings regel som hedder max 10 dage, herefter vil din pakke blive returneret til Med24.

Når din pakke ankommer til din GLS pakke shop, så vil du modtage en mail og en SMS, hvori der står en lang kode, og denne kode skal du så kunne fremvise ved afhentning af din pakke, og husk også at have noget billede ID med.

2)

Du kan vælge Levering til privatadresse dette koster 39 kr. og der vil være fri fragt ved køb over 599 kr.
Vælger man denne leveringsform, så vil din pakke blive leveret til din hjemme adresse, eller den adresse som du har angivet ved din bestilling. Hvis du ikke er hjemme, når Post Danmark ankommer med din pakke, så vil de stille den på et eventuelt aftalt sted, og hvis ikke dette er tilfældet, så vil der blive lagt en seddel i din postkasse, og herefter kan du så hente din pakke på posthuset inden 14 dage.

3)

Du kan også vælge Levering til pakkeboks eller postbutik, dette koster 29 kr. og igen er der fri fragt ved køb over 599 kr.
Når du vælger denne leveringsform, så vil din pakke blive leveret til enten en aftalt pakkeboks, eller også din lokale postbutik.
Du vil få en SMS når din pakke er ankommet, og du skal derfor have denne SMS med når du henter din pakke, og samtidigt skal du også huske noget billede ID. Bliver din pakke ikke hentet inden 7 dage, så vil den blive returneret til Med24.

4)

Erhvervs leveringsformen, hvis du vælger denne leveringsform så koster det 29 kr. og der er som altid fri fragt ved køb for mere end 599 kr.
Hvis du ikke er hjemme når Post Danmark kommer, så kan du vælge og skrive din arbejdsadresse på ved bestilling hos Med24, og det bliver hermed lettere for dig som kunde, da du slipper for turen på posthuset.

5)

Afhentning på Med24.dk’s eget lager, man kan også vælge og hente varen selv hos Med24, hvis man vælger denne form så slipper man for leveringsomkostningerne.

Adressen på lageret er:
Med24.dk
Løkkensholmsvej 6
9480 Løkken

Åbningstider:
Mandag til torsdag kl. 9-16 og fredag kl. 9-15.

Brug for flere info? Gå til FAQ forsiden