i

Folkene bag webshoppen Tvbord.dk , vil altid forsøge og give deres kunder den bedst mulige service, i form af en hurtig levering med lave fragtomkostninger. Tvbord.dk benytter sig af Post Danmark, TNT og GLS som deres fragtleverandører.

Hvor hurtig levering er der så ved Tvbord.dk?
Hvis du har bestilt Tv standere, Væg beslag og mindre pakker, så vil disse ting blive leveret indenfor 1-2 hverdage, og hvis du bestiller inden kl. 16:00 i hverdagene (Mandag – Fredag), så vil din pakke blive pakket og sendt af sted samme dag, og du vil dermed kunne forvente og modtage din pakke den følgende hverdag.
Hvis du bestiller tv borde og større pakker, så skal man som kunde forvente en leveringstid på 2-4 hverdage.
Man vil altid inden man gennemfører selve købet kunne se, hvor lang leveringstid der er på ens produkt.

Hvilke Leveringsformer har Tvbord.dk, og hvad koster de?
– Man kan som det første vælge PostDanmark med omdeling: Hvis du vælger Post Danmark med omdeling, så bliver din pakke sendt og leveret til din private adresse, som du har opgivet ved dit køb. Skulle det ske at du ikke er hjemme når din pakke kommer, så vil der blot blive lagt en seddel, hvori der står at du kan hente den på dit lokale posthus, dette skal dog ske senest 14 dage efter, ellers vil din pakke blive sendt tilbage til Tvbord.dk
Vælger man denne leveringsform med PostDanmark med omdeling så koster 49,- kr.

– Vælger du Post Danmark uden omdeling: Du kan også vælge Post Danmark uden omdeling, og hvis du vælger denne leveringsform, så bliver din pakke sendt og leveret til dit lokale posthus. Her vil pakken så ligge i 7 dage, og har du ikke hentet din pakke i denne periode, så vil pakken blive sendt tilbage til Tvbord.dk
Man skal også lige være opmærksom på, at man skal medbringe den SMS som Post Danmark sender til en, sammen med noget billede ID.
Vælger man forsendelse med Post Danmark uden omdeling koster 39,- kr.

Hvis du vælger Erhverv: Man kan også være levering til en Erhvervs adresse, og her vil pakken så blive sendt og leveret til din arbejdsplads.
Denne forsendelses form koster 39 kroner.

Levering til en GLS Pakkeshop
Som den sidste leveringsform kan man vælge og få sin pakke leveret til en GLS pakkeshop. Her kan du enten vælge og få pakken sendt til din lokale GLS pakke, ellers så kan du vælge og få pakken leveret til en anden GLS pakkeshop i Danmark, og her har du muligheden mellem 450 shops landet over.
Fra den dag hvor din pakke ankommer til GLS´s pakkeshop, så har du 10 dage til at få hentet din pakke, og hvis du ikke har hentet din pakke inden de 10 dage, så bliver pakken sendt tilbage til Tvbord.dk – I det øjeblik din pakke bliver leveret til GLS pakkeshoppen, så vil du modtage en SMS fra GLS, hvori der står et pakke nummer som du skal huske ved afhentning, og samtidigt så er det også vigtigt at du har noget billede ID med, så man er sikker på pakken bliver leveret til den rigtige ejer. Denne leveringsform koster 39 kroner.

Brug for flere info? Gå til FAQ forsiden