i

Hos KitchenOne har man altid 2 års fuld reklamationsret. Dette vil være gældende, på alle virksomheden mange produkter.

Når man snakker om reklamationsret så vil det sige, at alle kunderne hvis de oplever fejl eller mangler ved produkterne fra KitchenOne, kan vælge og starte en reklamationssag, dette skal dog ske inden for 2 år, efter denne periode er det ikke længere muligt og lave en reklamationssag.

Skulle det ske at dine fejl og mangler er opstået efter at du har brugt produktet fejlagtigt, eller på anden vis har voldt produktet anden skade så vil reklamationsretten ophører.

Når sagen har været igennem KitchenOne, og du evt. har fået medhold i din klage, så kan du vælge at, få byttet dit produkt til et andet lignende produkt, eller du kan få dine penge tilbage, eller til sidst kan du vælge og få dit produkt repareret.

Alt dette skal som udgangspunkt altid ske indenfor en rimelig tid, og hos KitchenOne ser man helst, at kunderne senest 2 måneder efter skaden er sket, at man så kontakter KitchenOne, går der længere tid er det ikke sikkert din reklamationssag holder.

Husk til sidst altid og sende dit produkt tilbage i ”ordentlig” stand, det vil sige du skal huske og sikre dit produkt bedst muligt, med hensyn til emballage når det skal sendes retur, så der ikke kan ske yderligere skade under transporten.

Brug for flere info? Gå til FAQ forsiden