i

Tvbord.dk sætter altid kunden i førersædet, og dermed vil man også altid gerne give kunden den bedst mulige service. Man har hermed også 14 dages fuld fortrydelsesret hos Tvbord.dk, hvis man skulle gå hen og købe en varer, og som man egentligt ikke ønsker alligevel. Man har altså 14 dage fra den dag man modtager sin pakke, til at få sendt varen retur til Tvbord.dk

Det som man altid som kunde skal huske er, at man skal sende sin pakke / produkt tilbage i den ”originale” stand. Det vil sige at man skal så vidt som muligt sørge for at sende pakken tilbage i den originale stand, og sørge for at der ikke mangler noget ved produkter.

Man skal også selv betale for de fragtomkostninger der måtte komme i forbindelse med returneringen af ens produkt.
Din fortrydelsesret frafalder i det øjeblik, hvor du selv har lavet eventuelle skader på dit produkt, i forbindelse med forkert brug af produktet.

Hvilken adresse skal jeg sende produktet tilbage til?
Nedenfor ses den adresse som du skal sende dit produkt retur til:

Tvbord.dk ApS
Juelsgade 5
7130 Juelsminde

Når du har sendt dit produkt tilbage, så vil du få returneret det beløb som du har brugt, eller også kan du vælge og få et andet tilsvarende produkt(til samme pris). Når man sender sit produkt retur, så skal man sørge for at vedlægge en kopi af ens ordrer bekræftelse.

Brug for flere info? Gå til FAQ forsiden