i

Q: Hvad koster levering?
A: Levering er som udgangspunkt altid gratis, når du handler på wupti.com. Dog skal du være opmærksom på, at der kan være andre vilkår gældende, hvis der er tale om levering til en af de ikke-brofaste-øer som fx Grønland eller Færøerne.

Q: Kan jeg få leveret min(e) vare(r) til en anden adresse end min fakturerings adresse?
A: Ja, det er muligt at ændre din leveringsadresse til en anden adresse end den, som du har angivet som faktureringsadresse. Du skal blot være opmærksom på, at dette skal gøres, inden du afvikler betalingen. Nærmere bestemt, skal du gøre det, når du når til ”kassen”.

Q: Kan jeg nå at ændre min leverings adresse, selv om jeg har gennemført min bestilling?
A: Det er desværre ikke muligt. Grunden til det er, at behandlingen og afsendelsen af bestillinger forløber så hurtigt, at det ikke er muligt at ændre adressen, hvis du først har gennemført din ordre.

Q: Kan jeg benytte ”Levering når det passer dig”, hvis jeg ønsker leveringen i morgen allerede?
A: Wupti.com kan desværre ikke garantere, at din levering forekommer allerede næste dag. Når wupti.com tilbyder konceptet ”Levering når det passer dig”, så er det som en ekstra service til kunderne, som nærmere bestemt betyder, at vi ringer til dig, for at aftale et tidspunkt som passer dig bedst muligt. Men som sagt, så betyder denne ekstra fleksibilitet desværre ikke, at vi kan garantere, at du får dine varer allerede dagen efter.

Q: Kan i levere til ikke-brofaste-øer?
A: Wupti.com leverer til alle steder i Danmark, og dette gælder også alle de ikke bro-faste-øer. Der er tale om følgende øer; Bornholm, Ærø, Fanø, Fur, Samsø og Læsø. Ved levering til de nævnte øer skal du dog være opmærksom på, at der kan forekomme nogle ekstra dages leveringstid, ligesom du også skal være opmærksom på, at det ikke er muligt at tilkøbe fx opbæring, montering eller andre service ydelser.

Det er desværre ikke muligt for wupti.com at levere til Færøerne og Grønland, så hvis du er bosiddende et af de 2 steder, så henvises du til, at kontakte kunderservice og forhøre dig om muligheden for levering til færgeleje.

Q: Hvornår sender wupti.com varen efter bestilling?
A: Såfremt du bestiller din varer inden for en nornal arbejdsdag, dvs. mandag-fredag 8-16, så sender Wupti.com som udgangspunkt alt varen den samme dag. Bestiller du efter kl. 16 en hver dag, så vil du i de fleste tilfælde skulle vente til næste dag med afsendelsen, ligesom du også skal vente til mandag på afsendelse, hvis du bestiller i weekenden – dog med enkelte undtagelser.

Se også vores Wupti rabatkode.

Brug for flere info? Gå til FAQ forsiden