i

Q: Kan jeg annullere min bestilling, selv om den er gennemført?
A: Nej! Processen som foregår fra din ordre er gennemført, til den er behandlet og afsendt, er så hurtig, at det ikke er muligt at annullere din ordre efter gennemførelsen af denne.
Det du derimod kan gøre, er at, du kan nægte modtagelse af den og benytte dine muligheder i forhold til returnering af en vare. Disse muligheder kan du se på ”min wupti”.

Q: Modtager jeg en ordrebekræftelse – og hvornår?
A:Ja, det gør du. Du modtager en ordrebekræftelse, så snart du har godkendt betalingen på din ordre. Hvis du ikke modtager en ordrebekræftelse, til trods for du har godkendt din ordre/betaling, så bør du tage kontakt til kundeservice på 70 10 12 70.

Q: Hvad med faktura? – modtager jeg dette?
A:Ja, du modtager også en faktura fra wupti.com, når du har handlet på siden. Fakturaen modtager du, så snart wupti.com har sendt dine varer, og du modtager denne på mail. Det anbefales, at du gemmer din faktura, da det også fungerer som dit købsbevis.

Q: Kan jeg få fakturaen gensendt?
A: Din faktura vil altid være tilgængelig inde på ”min wupti”, så du vil til hver en tid kunne få fat i den derinde.

Q: Kan jeg benytte andre adresser end min private som leveringsadresse – eks. døgnpost?
A: Ja, du kan mere eller mindre frit vælge mellem leveringsadresse, der er dog nogle ting, som du skal være særlig opmærksom på. Wupti.com har flere forskellige leveringsmetoder/distributører, hvorfor du fx kun kan anvende en døgnboks som din leveringsadresse, hvis du har valgt Post Danmark som din leverings metode. Vælger du en af de andre leveringsmuligheder, så skal du altså taste en anden privatadresse, eller hvor du nu måtte ønske, at din levering skal finde sted.

Q: Hvor kan jeg følge min ordrestatus?
A: Først og fremmest kan du se, om din ordre er under behandling eller afsendt ved at gå ind på ”min wupti”. Næste skridt er, at du vil modtage en mail, så snart din ordre er sendt, her vil du modtage et tracking nummer, som du kan benytte til at tracke din ordres vej hjem til dig.
Dog skal det nævnes, at det ikke er alle leverandørerne, som tilbyder en track and trace service, hvorfor der vil være nogle tilfælde, hvor du ikke kan følge din ordre hele vejen hjem til dig.

Q: Hvad er wupti.com politik omkring momsrefusion? Kan jeg få det?
A: Wupti.com yder gerne momsrefusion, såfremt du har fået din faktura stemplet af toldmyndighederne. Når du har fået dette gjort, så sender du blot din faktura til følgende adresse;
Dansk Supermarked
Att: Moms Refusion/Mette Gregers Andersen
Rosbjergvej 33
8220 Brabrand

Har du betalt med bankoverførsel, så bedes du også sende dit reg. nr og konto nr. sammen med fakturaen.
Der gøres opmærksom på, at der kan være en behandlingstid på op til 5 uger.

Q: Hvad er reglerne omkring retunering af varer?

A: Der er 3 trin i refundering af en varer;
1) Print og udfyld en standard refunderingsformular.
2) Benyt ”min wupti” til at oprette retursagen direkte i wupti.com’s system.
3) Ved evt. gaver kan du ligeledes benytte formularen til returnering af gaver.

Q: Jeg ønsker at lave en reklamation på mit køb – hvordan gør jeg?
A: En reklamation foregår også på ”min wupti”. Her opretter du en reklamation direkte i wupti.com’s system (”min wupti” -> ”Reklamation” -> ”Mine ordrer”.)

Se også vores Wupti rabatkode.

Brug for flere info? Gå til FAQ forsiden