i

Hos Mytrendyphone har man altid 2 års fuld reklamationsret på alle produkterne, man skal som kunde bare huske og lave sin reklamationssag, så hurtigt som muligt, efter man har opdaget eventuelle fejl eller mangler.

Når man siger så hurtigt som muligt hos Mytrendyphone, så menes det at man skal kontakte Mytrendyphone , ligeså snart man har opdaget fejl eller mangler ved ens produkt(er), dermed sagt så skal der max gå 2 måneder, fra man opdager fejlen til man melder det tilbage til Mytrendyphone.
Ens reklamationssag bliver oftest behandlet efter 14-20 dage.

Når Mytrendyphone modtager din reklamationssag, så kontakter de selv dig hurtigst muligt, for herved at kunne få aftalt det kommende forløb, omkring hvordan denne sag bedst muligt kan ordnes.
De omkostninger som du vil få i forbindelse med din reklamationssag, vil Mytrendyphone naturligvis gå ind og dække, så du ikke skal til at betale ekstra.

Men man skal lige være opmærksom på, at ens reklamationsret ikke gælder hvis man selv er skyld i skaden på produktet, i form af at man er kommet til at bruge produktet forkert, eller andet er tilfældet.

Brug for flere info? Gå til FAQ forsiden