Rigtige kunde- og brugeranmeldelser

Læs, skriv & del
Læs brugeranmeldelser skrevet af tidligere kunder, om deres købsoplevelser med en online shop. Skriv om dine personlige erfaringer med en webshop, del din positive/negative oplevelse med andre brugere af dette website. Alle bidrag er velkommende, også selv om en webshop endnu ikke er optaget her på portalen.
Sådan indsendes en anmeldelse
1. Udfyld dit navn/kælenavn, eller skriv blot anonym.
2. Udfyld din email adresse.
3. I besked feltet, skriv da webshoppens navn, en ærlig kundeoplevelse samt give den en bedømmelse 1-5 stjerner.
4. Klik på “Submit/Send” knappen.
Kvalitet vs. kvantitet
Da denne brugeranmelder progres er lidt anderledes, end andre kundeanmeldelses websites, skyldes det for at eliminere al form for spam, falske kommentarer, hadske beskeder etc. Dette sikre høj kvalitet, frem for endeløse ligegyldige kommentarer og “spammy” beskeder. Vi tror på kvalitet frem for kvantitet her på portalen.
Manuel godkendelse
Alle brugeranmeldelser bliver manuelt tjekket igennem af os på redaktionen. Når en anmeldelse er godkendt, bliver den tilføjet på den pågældende webshops underside her på sitet. Du finder en komplet liste over alle webshops/sites vi har optaget ved, at gå til siden sitemap. En webshop behøver naturligvis ikke, at være repræsenteret på vores liste for, at skrive en brugeranmeldelse og dele den med andre.
Ingen brugerprofil påkrævet
Der kræves ingen oprettelse af brugerkonto for, at tilføje en kundeanmeldelse her på siden, det eneste du skal gøre er, at udfylde formularen her forneden med “Navn + Email & besked”. Skriv i besked feltet hvilken webshop det drejer sig om, antal stjerner ( højeste karakter er 5 stjerner ) – plus naturligvis selve oplevelsen med webshoppen.
Mine oplysninger?
Det er helt op til dig selve om, du vil fremstå med et “kælenavn”, fornavn, fornavn + efternavn eller helt anonym. Din email adresse vil ikke være synligt for andre. Dine indsendte oplysninger bliver naturligvis forsvarligt håndteret. Din email adresse bliver absolut ikke tilmeldt nogen form for nyhedsbreve, sådan som mange andre websites gør!

Send os en brugeranmeldelse:

5 + 13 =

Hvis du hellere vil sende en email til os, kan dette gøres til vores email adresse: onlinerabatkoder@gmail.com