under

Hos Wupti har man altid 2 års fuld reklamationsret på ALLE varer, dog skal du bare altid huske og lave din reklamation, inden for en rimelig tid efter du har opdaget manglen på din vare. Hermed sagt så ser man det for rettidigt, hvis du har lavet din reklamation inden for 2 måneder. Alle reklamationssager vil blive behandlet, inden for højst 21 arbejdsdage.

Sådan gør du
Når du skal oprette en reklamationssag så skal du, logge ind på “min wupti” og så skal du klikke på knappen reklamation, som du finder på din side ” mine ordrer”. Herefter kan du så vælge det produkt det handler om, og så skal du blot udfylde det følgende skema.
Når Wupti har modtaget din reklamation, så vil de kontakte dig med det samme, for hermed at få aftalt hvordan og hvorledes det videre forløb skal forløbe sig. Wupti betaler også for de fragtomkostninger, som måtte være i forbindelse med din reklamationssag.

Hvornår bortfalder ens reklamationsret?
Din reklamationsret bortfalder, hvis du selv har været årsagen til manglen. Hvis du eksempelvis har brugt din vare forkert, eller man selv har forsøgt og reparere på varen, så vil din reklamationsret bortfalde.

Hvad hvis min vare har taget skade under transporten?
Når du modtager din pakke fra Wupti, så skal du som det første altid huske og kigge på pakken, og se om der eventuel er synlige skader på din pakke.
Hvis du kan se der er skader på emballagen ved modtagelse, så anbefaler Wupti at du nægter og modtage din vare. Endvidere så skal du indenfor senest 5 dage, kontakte Wupti, hvis du har en mistanke om at pakken er blevet beskadiget under selve transporten.

Læs flere Ofte stillede spørgsmål