under

Ved Whiteaway vil du altid have 2 års fuld reklamationsret på alle deres varer, man skal dog altid lave sin reklamation inden for en rimelig tid, efter du har observeret fejl eller mangler på dit produkt.
Man ser helst fra Whiteaways side af, at du laver din reklamation inden for senest 2 måneder efter, du har fundet fejl og mangler på produktet.

Sådan gør du

  • Man kan enten vælge og ringe til Whiteaway på 70 70 29 29, og fortælle om problemet.
  • Man kan også vælge og live chatte med personalet, og hermed fortælle om fejlen og manglen ved dit produkt.
  • Som det sidste så kan du vælge og sende en mail til info@whiteaway.com

Når Whiteaway har modtaget din reklamation, så vil du indenfor en rimelig tid modtage svar fra dem, hvori de fortæller dig om det videre forløb.

Hvis dine varer er blevet beskadiget under transporten

Man opfordrer kunderne til at tjekke emballagen grundigt ved leveringen af ens pakke, for hermed og kunne konstatere om der er synlige skader på ens pakke.

Kan du se at der tydelige skader på emballagen ved modtagelse af din pakke, så anbefaler Whiteaway, at du nægter og tage imod varen. Herefter skal du så senest 5 dage efter, kontakte Whiteaway , og fortælle om de synlige skader på pakken ved leveringen. Du skal så bede fragtmanden om at notere dette på selve fragtbrevet, sådan så Whiteaway har noget dokumentation for skaden.

Opdager du skjulte skader på din pakke efter du har åbnet pakken, så er det vigtigt at du gemmer den originale emballage, sådan så man kan se at skaden ikke skyldes transporten. Du skal så kontakte Whiteaway hurtigst muligt, og allersenest den efterfølgende dag kl. 12:00. Husk herefter altid og tage billeder af produktet, og send det med din

Læs flere Ofte stillede spørgsmål