under

Ved Whiteaway.com vil du altid få gratis fragt, og det er lige meget hvor meget, eller hvor stort du køber.

Leveringstiden?

Fra det øjeblik hvor du har bestilt din varer hos Whiteaway, vil der gå mellem 1-3 hverdage før du modtager din pakke. Inden Whiteaway ankommer med din pakke, vil du blive ringet op ca. 30 minutter før, så du evt. kan gøre dig klar til at modtage pakken, og tidsrummet for levering i hverdagene ligger imellem 07:00 – 18:00.

Hvis du ikke skulle være hjemme når din pakke ankommer, så vil Whiteaway blot stille pakken et andet sted, nemlig det sted du har oplyst lige inden købet, det kunne blandt andet være i garagen, eller på trappen ved hoveddøren eller et helt tredje sted.

Hvis du ikke har oplyst noget sted hvor varen kan ligges i forbindelse med du ikke er hjemme, så vil Whiteaway tage din pakke med tilbage til deres eget lager, og du vil så efterfølgende kunne kontakte virksomheden, og aftale en ny leveringstid. Her skal du så blot lige være opmærksom på, at du her selv skal betale for fragtomkostninger.

Hvis du ønsker dag til dag levering, så skal du blot huske at lave din bestilling inden kl. 14:00 i hverdagene, fordi hvis du gør det så vil din pakke blive sendt af sted med det samme, og du vil dermed have din pakke den følgende dag.

Levering med Post Danmark og GLS

Whiteaway sørger selv for leveringen af langt de fleste produkter, dog ikke hvis der er tale om mindre produkter. Ved mindre produkter er det Post Danmark og GLS der står for leveringen, og der er naturligvis stadig fri fragt. Din levering vil blive leveret inden for 1-3 hverdage.

Hvis du vælger ekspres levering så vil dine ordrer frem til kl. 20:00 blive sendt af sted med det samme, og så har du din pakke dagen efter.

Whiteaway’s levere selv din pakke

Whiteaway har selv deres egne varer biler, hvor de selv kører ud med pakkerne til kunderne, dog ikke hvis der er tale om små bestillinger(små produkter).

Eftersom Whiteaway selv levere stort set alle varer til kunderne, så sikrer man sig også at kunderne får den hurtigst mulige levering. Whiteaway kører ud til kunderne mandag til lørdag mellem kl. 07:00 – 18:00.

Læs flere Ofte stillede spørgsmål