under

Hvis du er en privat kunder, og du har købt et produkt ved wupti, men har fortrudt dit køb, så vil du altid have 14 dages fuld fortrydelsesret. Disse 14 dages fortrydelsesret, gælder fra den dag du modtager din pakke.

Man skal altid huske og sende sin pakke tilbage i den originale emballage, som den blev sendt fra Wupti.com. Man skal desuden også selv betale for sine fragtomkostninger, hvis du har lavet et købt, og herefter har fortrudt købet.

Hvordan gør jeg så?

Der er 3 måder som du kan sende dit fortrudte køb tilbage:

  • Man kan som det første printe en standard returformular ud, og sende den til Wupti med posten. Man skal huske og angive sit faktura nummer som står på pakken, sammen med dine nøjagtige oplysninger, herunder adresse mm.
  • Man kan også oprette en sag direkte i deres online system. Her skal du så logge ind på “min Wupti” og så klikke på knappen returner, som du finder under din side “mine ordrer. Herefter kan du så oprette din sag, denne metode er klart den hurtigste, eftersom Wupti får din sag med det samme elektronisk.
  • Den sidste mulighed er, hvis du har fået en julegave inde på wupti.com, så skal du benytte dig af formularen “returnering af julegaver” Dette skal du så sende sammen med din pakke, og dine oplysninger.

Læs flere Ofte stillede spørgsmål