under

Ja, Whiteaway.com har altid 100 % prisgaranti på ALLE deres produkter. Hvis du finder et produkt på enten internettet eller ude i detail butikkerne, som er billigere end det identiske produkt fra Whitaway, så vil de altid yde 100 % prisgaranti.

Hvis du opdager at varen findes billigere et andet sted, så skal du sørge for at rette din henvendelse til Whitaway inden ordrer afgivelsen, eller senest 8 dage efter din ordrer afgivelse.

Du skal kunne dokumentere din påstand, og dette kan ske ved eksempelvis at lave et skærmprint fra den hjemme side hvor du har fundet varen billigere, og så er det også vigtigt du angiver hvad klokken er, og hvilken dag der er tale om. Herefter kan du sende din henvendelse til : info@whiteaway.com

Efter Whiteaway har modtaget din henvendelse, så vil de selv gå i gang med at undersøge og sammenligne det du har sendt, efterfølgende vil Whiteaway så personligt kontakte dig, når undersøgelsen er slut.

Følgende krav skal være opfyldt, for at prisgarantien gælder:

  • Selve varens pris skal være inkl. levering til kantsten. Opbæring, og montering.
  • Varen skal være på lager, hos konkurrenten.
  • Varen skal være omfattet af danske regler for garanti, forbrugerbeskyttelse, told og moms
  • Dokumentationen skal altid indeholde disse 3 ting (Dokumentation for prisen, hvor den kan købes, dette kan vises ved at sende et link, og så hvornår tilbuddet er gyldigt)

Læs flere Ofte stillede spørgsmål